NCIS-Abby återvänder aldrig till skådespelaryrket

Foto: Youtube/CBS & Instagram @thepauleyp

NCIS-stjärnan gjorde stor succé i tv-rutan och försvann.
Nu berättar Pauley Perrette, känd som ”Abby” i serien, att hon aldrig återvänder till skådespelaryrket.
– Jag är inte otacksam, säger hon till Hello Magazine.

Skådespelaren Pauley Perrette, 55, gjorde stor succé i början av 2000-talet när hon blev en stjärna i tv-serien ”NCIS”. Där spelade hon den briljanta kriminalteknikern Abby Sciuto, och blev känd för miljontals människor över hela världen.

Totalt blev det 15 år i ”NCIS” för Pauley, som föddes 27 mars 1969 i New Orleans, Louisiana, men flyttade runt över hela södra USA under sin barndom. Hon levde i North Carolina, South Carolina och Tennessee, innan hon slutligen gick på gymnasiet i Georgia.

Hon har tidigare berättat att hon hade framför allt tre tidiga drömyrken: spela i ett rockband, jobba med djur eller bli FBI-agent.

– Jag bodde i Georgia när de uppmärksammade barnamorden i Atlanta skedde, och jag var ungefär i samma ålder som dessa barn, och jag bodde precis vid Chattahoochee River,” sa Pauley Perrette till People Magazine om mordfallen i Atlanta mellan åren 1979 och 1981 och som blev vida omskrivna på den tiden.

– Jag var väldigt ung då, men jag var besatt av det fallet. Sedan blev jag riktigt besatt av Jonestown. Jag var alldeles för ung för att vara besatt av de här sakerna, men jag klippte ur varje artikel.

Till slut blev det skådisyrket för amerikanskan som i början av 90-talet hade roller i flera tv-serier, däribland ”Frasier”, ”The Drew Carey Show” och senare ”That’s Life”.

Men det är förstås för hennes insats i kriminalserien NCIS, där hon gestaltade den udda kriminalteknikern Abby Sciuto, som Pauley är mest känd. Tillsammans med kollegor som Mark Harmon och Leroy Jethro Gibbs dök hon upp redan i det första avsnittet som sändes 2003.

– Skådespelarna och gänget här, vi älskar våra jobb så mycket, och vi älskar vår show, har Perrette berättat i en intervju med Entertainment Tonight.

– Vi är alla stora fans av vår show. Det är fantastiskt att vara nummer 1. Det är fantastiskt, men vad det betyder för oss är att vi får fortsätta göra det här.

Men nu är skådespelarkarriären över. Det berättar Perrette i en intervju med Hello Magazine. Numer arbetar hon bakom tv-kamerorna, framför allt med dokumentärer.

– Jag är inte otacksam för fördelarna som det gav mig, säger Perrette till Hello Magazine och fortsätter:

– Men jag är en annan person nu och jag vill vara här för det – det goda och det dåliga och det smärtsamma.

– Jag vill vara mig själv hela tiden, och det krävs ett gott mått av mod för mig att säga det till mig själv, men det är verkligen så jag känner mig, säger Perrette i den nyligen publicerade intervjun.

På Instagram kan fansen följa stjärnan, som ser ut så här i dag:

LÄS MER:

Exit mobile version