Nicolas Cages barnbarn har aldrig träffat Hollywoodstjärnan

Den här skådespelaren , som tillhör en av Hollywoods mest kända dynastier, är en ikon men i sitt personliga liv är han fången i en ”tyst, hemsk mardröm”.

”National treasure”-skådespelaren, som en gång köpte en plats på ett flygplan åt sitt barns påhittade vän, lever nu i en ”fientlig miljö” skapad av sin sons ex-fru, som hindrar honom från att träffa sina fyraåriga tvillingbarnbarn.

Den här skådespelaren , som tillhör en av Hollywoods mest kända dynastier, är en National Treasure men i sitt personliga liv är han fången i en ”tyst, hemsk mardröm”.

Family Man- skådespelaren, som en gång köpte en plats på ett flygplan åt sitt barns imaginära vän, lever nu i en ”fientlig miljö” skapad av sin sons ex-fru, som hindrar honom från att träffa sina fyraåriga tvillingbarnbarn.

När Nicolas Cage bara var 15 år satt han i en bil med sin farbror, en av Hollywoods ledande filmskapare, och bad honom om en chans att medverka i en av hans prisbelönta filmer.

”Ge mig ett test, jag ska visa dig skådespeleri. Det var bara tyst i bilen”, har stjärnan tidigare berättat.

Som 17-åring banade skådespelaren sin egen väg till stjärnstatus och fick en mindre roll i 1982 års succé, ”Fast Times at Ridgemont High” , som blev en stor kultfavorit.

”Jag blev mest utskrattad eftersom mitt namn fortfarande var Coppola”, säger Nicholas Cage , som föddes 1962 som Nicholas Kim Coppola.

”Folk skulle inte sluta säga saker som, ’Jag älskar lukten av Nicolas på morgonen’, på grund av ”Apocalypse Now” … och det gjorde det svårt att arbeta. Jag sa till slut: ”Jag behöver inte det här’ och ändrade det till Cage”, har stjärnan förklarat gällande ändringen av efternamnet som kopplade honom till hans berömda släkting, Francis Ford Coppola.

Nicolas Cage, skådespelare
Foto: Shutterstock

Därefter förklarar han varför han valde Cage, och säger:

”Det är en kombination av Luke Cage från Marvel-serier, som var en karaktär jag gillade, även kallad Power Man, och John Cage, kompositören”.

Hans första huvudroll med Cage som efternamn kom i ”Valley Girl” från 1983 och anonymiteten fick honom att känna att han en sten lättade från hans axlar.

”Wow, jag kan verkligen göra det här. Och jag kände mig befriad av den upplevelsen”, säger han till Hollywood Reporter . ”Och du kan se det i ”Valley Girl” att jag är fri. Medan jag i ”Fast Times” , eller till och med  ”Rumble Fish” , har fastnat något”, säger han och syftar på sitt framträdande i ”Rumble Fish” från 1983 , en film regisserad av hans farbror.

LÄS MER: Owen Wilson vägrar träffa sin enda dotter – vill inte ha någon kontakt: ”Jag bryr mig inte…

Nicolas Cage familjeliv

Efter det följde den ena succén efter den andra och genom åren har Nicolas Cage blivit en av Hollywoods mest framgångsrika skådespelare.

1988 fick han Golden Globe-nomineringar för ”Mångalen”med Cher och ”Honeymoon in Vegas” med Sarah Jessica Parker.

Det var också samma år som han träffade skådespelaren Christina Fulton, som i december 1990 födde sonen, Weston Coppola Cage, en då blivande skådespelare som dök upp som den yngre versionen av sin pappa i filmen ”Rage” 2014 .

Cage, som fick en Oscar för sin roll i ”Leaving Las Vegas” 1995, har också sonen Kal-El (Supermans födelsenamn) född 2005 med sin tredje fru Alice Kim, och dottern August Francesca (född 2022) med sin femte fru, Riko Shibata

Cage har också varit gift med Patricia Arquette (1995 till 2001) och Lisa Marie Presley (2002), som han ansökte om skilsmässa bara månader senare.

Och för skådespelaren betyder familjen mycket, har han berättat i ”The Unbearable Weight of Massive Talent” och att familjen kommer ”först och främst.”

”Det finns ingen version av Nick Cage i verkligheten som inte vill spendera tid med sina barn … Det finns ingen version av Nick Cage som inte satte familjen främst över karriären”, säger stjärnan i ”Raising Arizona” och tillade:

”Jag tackade nej till ”Sagan om ringen” och jag tackade nej till ”Matrix” för att jag inte ville åka till Nya Zeeland under tre år eller Australien i tre år för att jag behövde vara hemma med min son Weston, det är ett faktum”.

Som bevis på det sa skådespelaren Minnie Driver en gång : ”Vid ett tillfälle på ett plan med [Nicholas Cage] och hans son, så hade också en plats köpts ombord till hans sons låtsaskompis”.

LÄS MER: Tom Jones har aldrig velat träffa sin yngsta son Jonathan – vägrade erkänna honom som sin: ”Blev lurad”

Nicolas Cages son Weston Coppola Cage

Än idag har Nicolas Cage ett väldigt nära band med sina barn och två av hans barnbarn, Lucian (född 2014) och Sorin (2016), som Weston har med sin andra fru.

”Han kan göra saker jag drömmer om att göra…komponera musik, sjunga, skådespela, skulptera och laga mat och nu är han en kärleksfull far,” sa Cage om Weston.. ”Att se min son med mitt barnbarn är så nära en känsla av fullkomlig lycka jag någonsin haft”.

Kända sonen Weston, 33, har varit gift tre gånger och har även tvillingdöttrar, Cyress och Venedig, som föddes 2020 med sin tredje ex-fru, Hila Arounian.

Men de små barnen är ingen del av Hollywood-familjen.

Nicolas Cage får inte träffa sina barnbarn

Efter en smärtsam skilsmässa 2021, rapporterade TMZ att Hila beviljades ”ensam juridisk och fysisk vårdnad om deras tvillingdöttrar … utan att Weston fick någon umgängesrätt.”

Westons mamma Christina förklarar de oroande detaljerna och berättar för US Sun att Hila har skapat en ”fientlig miljö”.

”Som en respektfull Hollywood-familj är vi bestörta och chockade över hur Hila kunde göra något sådant här. Det är förödande att inte få träffa dessa barn. Jag och Nicolas har inte alls kunnat träffa våra två vackra små barnbarn sedan de föddes”, säger Christina om ”smutskastningskampanjen” som Hila startade mot sin familj.

”Vi befinner oss i en tyst, hemsk mardröm. Det är vansinnigt, smärtsamt, sårande, förödande. Jag har en vacker relation med mina två små barnbarn och min son har en vacker relation med sina pojkar.”

”Att inte träffa tjejerna är smärtsamt, sårande och chockerande.”

För att försvara förklarade Hila på Facebook att hennes ex varit otrogen flera gånger och vände ”rättssystemet mot” henne.Hon kallar också Christina för en ”saboterande mamma” och med hänvisning till Westons psykiska sjukdom ihop med kampen mot missbruk, säger hon att Cage är en ”möjliggörande pappa” som ”konsekvent hindrade hans framsteg.”

Hila nämner ingenting om att neka familjen att besöka tvillingarna, bara att Westons ”beteende blev ett fysiskt hot mot våra döttrar och mig, såväl som vårt känslomässiga välbefinnande.”

Christina avslöjar dock att familjen Cage/Coppola inte backar:

”I dessa svåra tider testas vår familjs motståndskraft. Men vi är fortfarande engagerade i att övervinna dessa utmaningar och återställa harmonin i vår familj.”

Så oerhört smärtsamt. Vi hoppas att allting ordnar sig till det bästa för alla inblandade.

Exit mobile version