Foto: Instagram/Wikimedia commons

Norska prinsessan Märtha Louise bekräftar nu: Han är min kärlek

Prinsessan Märtha Louise bekräftar förhållandet med en ny käresta.

Prinsessan Märtha Louise, 47, skriver på söndagskvällen att hon är i ett förhållande med den amerikanske shamanen Shaman Durek, 44, som enligt VG heter Durek Verrett.

Durek har varit prinsessans partner under en lång tid, men nu bekräftar prinsessan till slut på Instagram att de blivit partners.

– Han fått mig att inse att villkorslös kärlek faktiskt existerar på planeten. Han omfamnar mig utan att ifrågasätta eller frukta. Han får mig att skratta, mer än någon annan, och han har den största visdomen han delar, meddelar hon i inlägget.

I ett annat utdrag ur posten på Instagram tackar hon Durek för att hon inkluderar henne i sin familj och skriver att hon älskar honom från denna evighet till nästa.

Hon kommer också med ett meddelande till potentiella kritiker av förhållandet.

– Och till er som känner behov av att kritisera: Lugn i stormen. Det är inte upp till dig att välja mig eller döma mig. Jag har inte valt min man för att tillfredsställa någon av er eller de förväntningar någon har satt för mig i huvudet.

Durek har också skrivit om kärleken på Instagram.

– Jag älskar dig, och är så glad att jag har hittat dig, skriver prinsessan i en kommentar under pojkvännens inlägg.

Det nya paret har lagt upp flera bilder tillsammans i sociala medier de senaste månaderna. På bilden nedan är de i Beverly Hills, Kalifornien, USA, där de uppenbarligen firade påsk tillsammans.

Prinsessan och hennes partner har arbetat med en föreläsning med inriktning på självförverkligande, en föreläsning som de kommer att hålla i Norge och Danmark i maj.

Prinsessan Märtha Louise och Durek möts bland annat för samtal på Edderkoppen i Oslo i maj. Två timmars konversation med en åldersgräns på 18 år och kostar 595 kronor för den som vill gå.

– Genom samtal och workshops kommer vi att dyka in i olika aspekter av att vara mänsklig och hur man aktiverar gudomlighet för att skapa ett kärleksfullt liv för oss själva och andra, skrev prinsessan Märtha Louise på sin Instagram-profil.

Önska gärna den norska prinsessan lycka till genom att dela den här artikeln.