Nya beskedet till Charlotte Perrelli – efter akuta ultraljudet

Charlotte Perrelli berättade för tre veckor sedan den glada nyheten: Hon ska bli mamma!

Den omtyckta artisten som vunnit svenska melodifestivalen två gånger och Eurovision Song Contest 1999 har genomgått flera missfall, och oron har varit stor nu när hon väntar sitt fjärde barn.

På sin blogg berättar nu Charlotte själv om ett dramatiskt dygn som slutade med en akut ultraljudsundersökning.

– Har man varit med om missed abortion (när hjärtat slutar slå på bebisen i magen) så är en graviditet en lång pina av oro. Jag kämpar förtvivlat med att inte vara nojig och VET att alla värden är bra och att bebisen är frisk men vad hjälper det när man plötsligt blir orolig, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Hon förklarar att hon känt sig orolig över att ha känt mindre rörelser de senaste dagarna. Hon har också tagit temperaturen hela tiden för att se att den är i rätt balans, men senaste veckan var den låg.

 

Overkligt men Sant❤️ Mer på bloggen…. länk i bio👆🏻

A post shared by Charlotte Perrelli (@laperrelli) on

– Trodde att nu är det kört! Nu har graviditeten avstannat. Vilket tempen brukar indikera när den sjunker, skriver Charlotte som då bokade in ett akut ultraljud i Malmö.

Där fick hon ett glädjande besked: Det var tack och lov ingen fara med bebisen.

– Allt så bra ut…. den växer som den ska och hjärtat tickar på fint! Oj, vilken otroligt lättnad….vi var såå otroligt rädda för att det skulle vara över även denna gång. Nu pustar vi ut och njuter av en härlig dag, skriver Charlotte Perrelli.

DELA gärna för att önska Charlotte och familjen all lycka nu!

 

Läs mer om...