Nya bilden på Sanna Nielsens son får fansen att jubla – visar upp Gibsons nya steg: ”Fick höra…”

Det ska börjas i tid.

Den omtyckta Allsång på Skansen-programledaren Sanna Nielsen kunde i slutet av förra året välkomna sin son Gibson till världen.

Nu är sonen drygt ett år gammal – och nu visar mamma Sanna upp hans nya stora steg i livet.

Det var i slutet av förra året som Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell kunde välkomna sin lilla son Gibson till världen.

Söndagen den 24 oktober fick paret sin lilla gosse.

”Denna lilla hand. Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet”, skrev Sanna då på Instagram bredvid en bild på sonens hand som håller i hennes finger.

Nu har ett år redan gått och när Gibson fyllde år i oktober berättade Sanna om vad han fick i present. Inte helt oväntat hade gåvan med musik att göra.

”När man fyller 1 år blir presenten från mamma och pappa givetvis en gitarr. Vi måste ju bara fixa ett gitarrställ”, skrev hon på sin Instagram då.

Sanna Nielsen, gitarr
Foto: Instagramstory

LÄS MER: Sanna Nielsen och kärlekens underbara present på sonens 1-årsdag – personliga valet: ”Givetvis en…”

Musikaliska namnet på sonen

Gibson är redan, tack vare sina föräldrar, välinvigd i musikens värld. Inte minst vad gäller namnet, något hon pratat om med Expressen.

– Hans pappa spelar gitarr och spelar på en Gibson. När vi helt plötsligt bara såg det namnet på gitarren så bara ”fan, vilket coolt namn”. Jag var gravid och alltihopa och vi visste inte vilket kön det skulle bli och så där. Så vi sa att det kanske blir en Gibson och sedan när han kom ut så bara ”ja, men det är klart att det är en Gibson!”.

Men sonen är inte den enda stora förändringen i artistens liv.

I somras tackade Sanna för sig, efter att ha lett ”Allsång på Skansen” i sju år.

Med avskedet följde ändå blandade känslor.

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra – men det känns ändå bra att ha bestämt sig. Samtidigt trivs jag ju så bra på den där scenen, sa hon då till SVT.

STOCKHOLM 20210817 Sanna Nielsen inför Allsång på Skansen. Foto: Stefan Jerrevång / TT
Sanna Nielsen inför Allsång på Skansen, gravid med sonen Gibson. Foto: Stefan Jerrevång / TT

LÄS MER: Sanna Nielsen bryter tystnaden om Pernilla Wahlgren – första orden till sin ersättare: ”Du kommer…”

Sonen följer med till studion

Nu är dock Sanna Nielsen tillbaka i studion och spelar in ny musik. Och en som självklart är med är ju lilla Gibson, berättar Sanna på sin Instagram.

”Åkte in till stan idag för att lyssna på mixen av låten jag spelade in förra veckan. Det var mäktigt! Kändes ännu större att ta med lille Gibson så han också fick höra”, skriver sångerskan.

Så härligt! Vi ser framemot att se om lilla Gibson kommer att följa i sina föräldrars fotspår.