Nya bilderna på Carina Bergfeldts make Jesper väcker uppståndelse – tittarnas jubel: ”Wow”

När Carina Bergfeldt inte´ har fullt upp med sin talkshow tillbringar hon tid med kärleken Jesper Zølck och deras gemensamma son Hamilton.

Småbarnslivet kan göra att kärlekslivet får sig en törn – men nu har Carina fått en påminnelse om sin ”heta make”, skriver hon på sin Instagram.

”Jag måste tacka min telefons nya inställning”, skriver hon.

Sommaren 2017 jobbade Carina Bergfeldt som SVT:s korrespondent i USA. Men sommaren gick inte bara i arbetets tecken – det var nämligen då som hon träffade kärleken.

Under bevakningen av det amerikanska valet träffade hon nämligen på den danska journalisten Jesper Zølck. Han bodde då i Danmark men de föll pladask för varandra, har Carina tidigare berättat på sin Instagram.

Och med facit i hand så fick de det att fungera, trots att maken den tiden bodde i Danmark. Två år senare, den 22 juni 2019, gifte sig paret. När Carina gästade sin företrädare Fredrik Skavlans talkshow berättade hon om kärlekshistorian.

– Vi träffades i USA. Han var också där för dansk tv och bevakade valet. Vi blev jättekära! Så Washington har varit bra för mig på många sätt. Han friade till mig i Washington, vi gifte oss där och den här blev till i Washington, sade Carina när hon gästade programmet i början av 2020.

STOCKHOLM 2020-12-08 Journalisten Carina Bergfeldt, med maken Jesper Zølck och sonen Hamilton, spelar in en trailer på Arlanda inför starten av talkshowen ”Carina Bergfeldt” i SVT Foto: Staffan Löwstedt / SvD / TT
Journalisten Carina Bergfeldt, med maken Jesper Zølck och sonen Hamilton. Foto: Staffan Löwstedt / SvD / TT

Carina och Jespers välkomnade sonen Hamilton

Ett år efter bröllopet kunde Carina och Jesper välkomna sitt första gemensamma barn till världen – sonen Hamilton. Till familjen hör även två bonusbarn.

Carina har tidigare berättat i en intervju med Amelia att sonen blev till efter ett misslyckat IVF-försök.

– Innan vi hann göra IVF-försök nummer två gifte vi oss, och på bröllopsresan hände det. Jag skulle ha fått mens, men ville inte ta testet och bli besviken igen. På vägen hem från Saint-Barthélemy mellanlandade vi i Panama, köpte ett test och gjorde det på hotellet. Och där var de blå strecken. Jag grät, Jesper skrattade, har hon tidigare sagt till Amelia.

LÄS MER: Carina Bergfeldts stora bävan för sonens uppväxt – oroar sig för att följa i sin pappas fotspår

Lever småbarnsliv och vardagspusslar

Sedan dess har mycket hänt. Carina har fått sin egna talkshow i SVT som nu har sin fjärde säsong i rutan. Hittills i år har bland andra Tom Hanks, Renée Nyberg och tennisspelaren Mikael Ymer gästat hennes soffa.

Jesper jobbar i sin tur som danska TV2:s Nordenkorrespondent. Danmark besöker han emellanåt, eftersom att han har två barn från en tidigare relation som bor där.

Och med två intensiva jobb samt 2-åriga Hamilton är det nog inte konstigt om kärlekslivet påverkas åt det negativa hållet. I en intervju med Expressen har Carina tidigare berättat att det krävs en hel del pusslande för att få ihop vardagen.

– Det funkar inte så jättebra. Jag hade nog missbedömt vilket jobb det är att ha en talkshow. Men vi pusslar så gott det går. Och vi har faktiskt anställt en fantastisk nanny åt Hamilton, sade hon i en intervju från 2021.

Foto: SVT/Skärmdump

LÄS MER: Carina Bergfeldts agerande mot gästerna väcker känslor – vädjan till stjärnan efter bilderna: ”Hon är så…”

Carina Bergfeldts nya insikt – efter bilderna på maken

Men nu har kärlekslivet fått ny fart, av Carinas Instagram att döma. I ett nytt inlägg delar hon med sig av sin nya bakgrund på mobilen.

Den nya bakgrunden består av ett bildspel på maken – och på en bild syns Jesper i bara badbyxor.

Hennes telefon har nämligen fått en ny funktion som visar upp bildspel, något som har gett SVT-profilen en insikt:

”Nu tänker jag dagligen typ 300 gånger att jag har en het man. Innan var jag väl, tja, en smula hemmablind”, skriver Carina.

Följarnas jubel: ”Wow”

Och följarna är inte sena att hålla med Carina. I kommentarsfältet är det flera som jublar över makens utseende.

”Sug i blicken”, skriver en.

”Han är en riktig snygging din man”, skriver en annan.

”Skitsnygg, håll hårt i honom”, skriver en tredje.

En annan som kommenterat är schlagerstjärnan Charlotte Perrelli, som insinuerar att det i själva verket kanske är maken som ställt in telefonen att visa bilderna.

”Han kan han din man! Smart drag”, skriver hon varpå Carina svarar:

”Geni! Jag ska kuppa in samma grej på hans telefon. Synd bara att jag går i mjukisbyxor 50 procent av tiden så att hans bilder av mig är inte lika smickrande” skriver Carina.