Nya bilderna på Estelle hyllas – detaljen från mamma Victorias firande förundrar: ”Kan inte förstå…”

Victoriadagen den 14 juli blev en lång dag av firande med folkfest på Öland i kronprinsessan Victorias ära. Årets artister som stod för underhållningen hyllades stort på sociala medier. Men de som tog mest fokus den dagen var prinsessan Estelle och prins Oscar. 

I decennier har kronprinsessan Victorias födelsedag firats tillsammans med familjen, svenska folket och Sveriges artistelit på Solliden, Öland. 

I år var en födelsedagen en extra speciell sådan. Dels för att det var den första som kunde firas traditionsenligt med folket sedan pandemins utbrott. Men också för att Victoria fyller 45 år

Kronprinsessan Victoria med familj.
Kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle, prins Oscar och prins Daniel vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Solliden, Öland. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Prins Daniels privata uppvaktning

Inför den stora dagen var schemat fullspäckat.

– Victorias födelsedag är årets stora happening på Öland. Allmänheten samlas för att gratta och hela kungafamiljen är på plats vid Victoriakonserten på Borgholms slott. Så någon kvalitetstid mellan Victoria och Daniel blir det inte direkt den här dagen, förklarade Svensk Dams mångåriga reporter Ellen Myrgård Lindén innan firandet drog igång. 

– Därför värnar prinsen extra mycket om födelsedagsmorgonen som alltid ser likadan ut. Då uppvaktar Daniel, Estelle och Oscar sin älskade hustru och mamma med jordgubbstårta och sång! En tradition som Daniel håller fast vid, stenhårt. Inte ens kungaparet får vara med utan det ska bara vara de fyra, tillade hon. 

Under kvällen var det dags för Victoriakonserten, som ägde rum på Borgholms slott. Artisterna som fått äran att underhålla på kronprinsessans födelsedag var Tomas Ledin, Victor Leksell, Tove Styrke, Janice och Jonathan Johansson.

Hade ögonen på Estelle

Både Tomas Ledin och Victor Leksell hyllades stort efteråt, men många hade ögonen på prinsessan Estelle. 

Prinsessan Estelle.
Prinsessan Estelle vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin på Öland Foto: Jonas Ekströmer / TT

LÄS MER: Tittarnas starka reaktioner på Victorias firande – artisten stal showen: ”Blir bara mer och mer kär”

I Nöjeslivets kommentarsfält är det många som förundras över hur prinsessan Estelle och hennes bror Oscar kan sitta så fint och stilla under firandet. 

”Fantastiskt fint av barnen att sitta så fint på hela föreställningen”, löd en av de många kommentarerna.

”Kan inte förstå dessa barn: Oscar & Estelle, hur dom orkar sitta stilla så länge, utan att ens vrida på sig”, skrev en annan.

Estelle har en tendens att “stjäla showen”, då många hyllar lilla prinsessan. 

“Estelle, lika vacker som sin mamma”. 

“Fina, fina Estelle”. 

“Vackra Viktoria, söta Estelle så fina foton. Och stort grattis på 45-årsdagen”.

Vi kan inte annat än att hålla med. Dela gärna med fler som intresserar sig för kungafamiljen.