Nya bilderna på Nassim Al Fakir får fansen att tappa hakan – stjärnan oigenkännlig: ”Vad hände där?”

Nassim Al Fakir är en av deltagarna i den nya säsongen av ”Över Atlanten”.

Nyligen kom han hem från den tuffa inspelningen och chokade fansen när han visade upp sitt nya utseende i sociala medier.

Nassim Al Fakir föddes den 21 mars 1977 och är uppvuxen i Huddinge i Stockholm tillsammans med sin mamma, pappa och fyra syskon.

Under uppväxten hade Nassim Al Fakir ett stort intresse för musik och påbörjade en karriär som musiker och frilansande salgverkare. 

Men snart hamnade han i TV-branschen och på TV4:s digitalkanaler. Sitt stora genombrott fick han däremot när han blev programledare för SVT:s barnprogram Bolibompa. 

År 2007 var Nassim programledare för ungdomsprogrammet ”Anaconda” på UR och året därpå var det han som ledde ”Vi i femman”, ”Lilla Melodifestivalen” och som om inte det var nog satt han dessutom i julstugan och öppnade luckor efter julkalendern. 

Genom åren har han även släppt en hel del musik för barn och medverkat i musikalen Pippi Långstrump. Och för insats inom barnkulturen har han fått motta flera priser, bland andra utmärkelsen Alfons-Bokalen.

2016 var han också en av deltagarna i Lets Dance, där han hamnade på en femte plats.

Nassim Al fakirs fru och barn

År 2018 skapade han också rubriker när han kom han in som en riddare på Sweden International Horse Show och gick ned på knä för att fria till sin stora kärlek Lina Hedlund. Hon svarade ja.

Idag har paret två barn tillsammans, pojkarna Tilo och Eide.

LULEÅ 20200215 Programledaren Lina Hedlund med sin partner Nassim Al Fakir under efterfesten på Elite Stadshotell efter lördagens deltävling tre av melodifestivalen. Foto: Pontus Lundahl / TT

LÄS MER: Efter uppmärksammade frieriet – Nassim Al Fakirs nya kärleksbesked med Lina Hedlund

Nassim Al Fakir i Över Atlanten

Nu är han åter igen aktuell i rutan, denna gång är han en av deltagarna som lämnar fast mark och beger sig ut till havs för att segla över Atlanten.

I Kanal 5 och Dplays realityserie kommer man dessutom få följa trummisen Mikkey Dee, tv-profilen Maria Montazami, fotbollsspelaren Anders Svensson, skådespelaren Julia Dufvenius och programledaren Hans Fahlén.

Att resa över Atlanten är ingen lätt uppgift och kan förändra vem som helst i grunden. På gott och ont.

Tidigare i veckan var inspelningsdagarna över och deltagarna fick kliva i land.

Nassim Al Fakir delade med sig av hemkomsten i Sociala medier, men det var inte hemkomsten i sig som fick fansen att tappa hakan.

I ett Instagram-inlägg visar Nassim upp sitt nya utseende och är näst intill oigenkännlig.

I kommentarsfältet trillar fansens kommentarer in och de verkar minst sagt chockade över utseendeförändringen.

”Ahaha va’ ä’re som händer? Tusan vad snygg du är i håret! Iiih ska bli så kul å se Över Atlanten i”, skriver en person.

”Hoppsan vad hände där. Vart tog trasselsudden vägen??”, skriver en annan.

”Tänk om en klippning gjort mig 10 år yngre!”, skriver en tredje.

”Du ser ut som en sextonåring, fin”, skriver en fjärde.