Nya bilderna på Victoria och Estelle – detaljen med mor och dotter får folkets hjärtan att smälta

Kronprinsessan och Estelle

Kronprinsessan och Estelle

Kronprinsessan Victoria fyller 45 år och det firas med pompa och ståt på kungahusets sommarparadis Solliden, på Öland. Redan under onsdagen smygstartade festligheterna då Jill Johnson gjorde ett bejublat framträdande på Sollidens scen. Någon som uppskattade stunden extra mycket var prinsessan Estelle, som hade en fin stund med mamma Victoria. 

Kronprinsessan Victorias firande är i full gång på Öland. I år är första gången sedan coronapandemins utbrott som firandet av Victoria äntligen kan ta emot storpublik igen.

Firar hela veckan

Nytt för i år är att man döpt om evenemanget “Victoriadagen” till Victoriadagarna, för att fira tronarvingen under hela veckans gång. Något även allmänheten får ta del av, både på plats och i tv.

Foto: Mikael Fritzon/TT

Under onsdagen var det countrysångerskan Jill Johnson som stod för underhållningen på Solliden, och på första parkett satt inga mindre än kronprinsessan Victoria och dottern, prinsessan Estelle

Nya bilder på Estelle

Av bilderna att döma delade mor och dotter en fin och rolig stund ihop under framträdandet. Man kan se att Victoria skiner upp under ett samtal hon har med sin dotter, och en stund senare pussar hon prinsessan Estelle på kinden. 

Prinsessan Estelle såg även hon ut att vara på ett strålande humör, då hon skrattade och myste med sin mamma. 

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle under Victoriadagarna.
Foto: Jonas Ekströmer/TT

På plats för att lyssna på Jill Johnsons stämma var även kungen och drottningen, prinsessan Madeleine, prins Daniel, prins Carl Philip, och prinsessan Sofia.

Stort firande på Solliden

Torsdagen, som är Victorias 45-årsdag, kommer att innehålla ett fullspäckat schema. Dagen börjar med en kunglig kortege genom Borgholm till slottsruinen, sedan bjuds det på flera konserter och gästande av artisten Jon Henrik Fjällgren bland annat. 

Alla i kungafamiljen kommer att vara på plats för att fira kronprinsessan utom hennes svåger Chris O’Neill, som enligt hovet inte kunde stanna i Sverige då han var tvungen att åka till USA för att arbeta. 

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

LÄS MER: Därför nobbas Victoria av Chris O’Neill

Exit mobile version