Nya orden om Estelle och Oscar bakom kulisserna – bekräftar det alla misstänkt: ”De är ju så…”

Vi ser dem oftast i offentliga sammanhang där alla visar upp sin bästa sida.

Men nu avslöjas nya detaljer om hur prinsessan Estelle och prins Oscar är bakom kulisserna, skriver Svenskdam.

Vi är vana att se kungafamiljen i offentliga sammanhang där allt är tillrättalagt och planerat in i minsta detalj, så som dop, vigslar eller andra stora sammanhand.

Så blir ”Kungahuset 2022”

Men nu har ett Tv-team från Tv4 fått följa familjen på nära håll. Och i ”Kungahuset 2022” visas en ny bild av familjen. Bland annat visas nya detaljer om prinsessan Estelle och prins Oscar.

I TV4:s Nyhetsmorgon berättar programledaren Rania Shemoun Olsson, som följt kungafamiljen under året som gått, om hur det har varit att umgås med kronprinsessfamiljen på nära håll.

– Vi har främst träffat kronprinsessan Victorias och prins Daniels barn, prinsessan Estelle och prins Oscar, berättar Rania i programmet och fortsätter:

– De är ju så charmiga de här barnen! De busade med vår fotograf, ville filma själva och ta tag i kameran. De är som vilka barn som helst, älskar skärmarna.

BORGHOLMS SLOTT 20210714 Prins Oscar och kronprinsessan Victoria närvarar i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Victoriadagen. Foto: Jonas Ekströmer / TT
BORGHOLMS SLOTT 20210714 Prins Oscar och kronprinsessan Victoria närvarar i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Victoriadagen. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Framtidsplanerna för hunden Rio

Någon annan Rania följt på nära håll är hunden Rio. Efter timmar tillsammans tror hon att kronprinsessfamiljen införskaffar några fler lurviga vänner.

– Det känns som att de kommer skaffa fler hundar, jag tror att barnen kommer vilja ha varsin, för det här är ju kronprinsessans hund, jag tror att barnen vill ha egna, säger hon.