Oväntade glädjebeskedet till Steffo Törnquist – som får honom att jubla högt

Foto: Instagram (@steffo56)

Steffo fick nyligen jubla också i tv-studion, med anledning av att Nyhetsmorgon blivit nominerat till tv-priset Kristallen. Men Törnquist har också kunnat glädjas åt andra, lite mer oväntade saker, på senare tid.

Att Steffo Törnquist är en stor fantast av Ulf Lundell är ingen hemlighet.

Nu hyllas Steffo av sin idol.

På Instagram skriver Törnquist att han läst Lundells senaste bok (”Vardagar”) och konstaterar att han själv är omnämnd i boken.

– Underbart! ”Han måste ha en hyfsad deal med Djävulen” skriver Mäster Ulf Lundell om Moi i sin senaste bok, skriver Steffo på Instagram.

Lundells beröm till Steffo

Han fortsätter med att beskriva hur han satt på sitt stammisställe där han läste boken. Plötsligt fick han syn på sitt eget namn på sidan 181. Lundell förklarar att han läst Törnquists ”livsnjutarbok om cognac” och resonerar kring denna. Han landar i ett gott betyg, och Steffo citerar berömmet från Lundell på Instagram:

– ”Men Steffo skriver och lär ut mycket bra. Förmodligen har han en hyfsad deal med Djävulen”. Så! Nu måste jag ju se till att skriva en ny bok, Lundells rader är ju som gjorda för en baksidestext, fast då stämmer han mig nog, skriver Steffo på Instagram.

Han fortsätter med att hylla Lundell.

– Fast det vore också cool, värt rätt många tiotusen att bli stämd av Mäster. Rama in på väggen. Hatten av Uffe.

I kommentarerna är det många tittare som hör av sig till Steffo och gläds för hans skull över det fina berömmet från Lundell.

Dela gärna vidare om du också gläds med Steffo över det fina berömmet från idolen! 

Exit mobile version