Pakten bröts: ”Jag tror att Alexandra är en av de fulaste fiskarna som finns här på Farmen”

Planen var att två tjejer skulle komma till den slutgiltiga finalen. Detta bröt dock Helena när det var dags att välja kämpe.
– Första dagen jag kom in på farmen och såg Alexandra och fattade vilken tjej hon är så blev jag livrädd. Hon är mitt största hot, säger Helena, skriver Aftonbladet.

Foto: TV4/Youtube

Det största hotet

Helena menade alltså att Alexandra skulle vara hennes största hot i en eventuell tvekamp. De två är de enda kvarvarande tjejerna och Helena kände att hon inte skulle kunna vinna över Alexandra i en styrkegren. Helena har tidigare visat stora kunskaper på att vara kunnig i kunskapsgrenen. Valet fick dock en stark reaktion från Alexandras håll då de tidigare hade diskuterat om att de två skulle stå i finalen. Hon tyckte att det var ”mesigt” och ”töntigt” att hon blev vald.
– Om Helena väljer mig till förstakämpe så tycker jag att hon är en tönt, en riktig mes, säger Alexandra, enligt Aftonbladet.

Foto: Tv4/Youtube

Ångrar sig inte

Även om reaktionen från Alexandras håll blev som den blev ångrar sig inte Helena alls då hon istället riktade in sig på att försöka eliminera sitt största hot.
– Jag tror att Alexandra är en av de fulaste fiskarna som finns här på farmen, säger Helena, skriver Aftonbladet.

Vad tycker du om att Helena valde Alexandra? Dela gärna för att sprida diskussionen. 

Exit mobile version