Paolo Robertos kärleksuppvisning – med kärestan Elin: ”Pusselbiten som fattades i mitt liv”

Vilken underbar kärleksuppvisning, Paolo Roberto!
Tv-profilen är lyckligt kär, vilket Aftonbladet var först med att berätta om.
Nu hyllas ex-boxaren för sina fina ord.
Pusselbiten som fattades i mitt liv”, skriver Paolo Roberto om sin käresta på Instagram.

Paolo Roberto, 50, har hittat kärleken igen – i tidigare elitryttaren Elin Härkönen, 25, vilket Aftonbladet var först med att berätta.

Paret har själva delat bilder där de kysser varandra.

”Couplegoals” (ungefär: målet med ett lyckligt förhållande), skriver Elin Härkönen i ett nytt inlägg på Instagram där hon och Paolo kysser varandra mitt i träningsövning, skriver Expressen.

Mångsysslaren Paolo Roberto har gjort sig ett känt namn för många efter alla år i rampljuset.

Först och främst slog han så klart igenom som boxare runt millennieskiftet och gick en omtalad match mot svenske WBO-världsmästaren Armand Krajnc 2001. Men redan 14 år tidigare gjorde han sin skådespelardebut – i filmen ”Stockholmsnatt”.

Paolo Robertos underbara kärleksuppvisning

På senare år har han medverkat i en rad olika tv-program, främst på TV4 med deltagande i fredagsunderhållningen ”Let’s dance”, samt som programledare för ”Farmen”.

Mångsysslaren Roberto har även gett ut flera kok- respektive träningsböcker och har dessutom nyligen lanserat en egen fryspizza.

För snart ett år sen berättade Paolo att han hade träffat kärleken i podcasten ”Framgångspodden”, men då var han kryptisk.

– Hon är så jävla bra, men det är jättenytt, sa han då i podcasten.

Sedan dess har observanta följare på Paolo Robertos sociala medier kunnat se hur en speciell kvinna varit med på många bilder… Framför allt i träningssammanhang.

Och nu i helgen la både Paolo och Elin Härkönen upp samma bild – där de kysser varandra i en avancerad yogaposition.

”Många människor spenderar sin liv åt att leta efter någon att gå till sängs med i stället för att hitta någon att vakna med! @breakitandyouwillmakeit (Elins namn på Instagram, reds anm.) är pusselbiten som fattades i mitt liv:), skriver Paolo Roberto på Instagram och förklarar att detta är ”couplegoals”.

Bilden har redan kommenterats och gillats av flera hundratals vänner och följare, däribland skådespelaren Izabella Scorupco, som kommenterar inlägget med tre hjärtan.

Samma bild har även Elin lagt ut. Den tidigare elitryttaren som numera arbetar som personlig tränare, skriver:

”Omge dig av människor som lyfter dig högre, som vill ditt bästa och som finns där när du behöver dem som mest”, skriver Elin och fortsätter:

”Jag vet att jag är lyckligt lottad och så otroligt tacksam att jag har så många fina människor i mitt liv. Men jag skulle välja EN äkta före tusen falska, alla dagar i veckan. Ta hand om dina nära och kära”.

Så kloka ord från er båda! Stort lycka till med kärleken ❤️

TV: 10 senaste vinnarna av Let’s dance