Pär Lernström i tårar – bröt ihop totalt när de frågade om hustrun

Pär Lernström i tårar – bröt ihop totalt när de frågade om hustrun

Pär Lernström är programledaren som kan hantera alla möten och oförberedda situationer som ett proffs framför kameran. Men i måndagens avsnitt av ”Anders knackar på” visade Lernström att det finns ett ämne som är hans ömma punkt – hans fru. När tv-teamet frågade om henne brast det helt för Pär Lernström.

Den Pär Lernström svenska folket är vana vid att se har ett ständigt leende på läpparna som professionell programledare för TV4:s Idol, och även under tiden han ledde Parlamentet. Men precis som alla andra är han inte mer än människa, och i måndags visade han för första gången upp en mer känslosam sida av sig själv.

”Hon förstår mig, på riktigt”

I gårdagens avsnitt av ”Anders knackar på”, besökte ”Arga snickaren” Anders Öfvergård Danderyd i hemmet hos Pär Lernström och hans fru Linda Öhrn. Under besöket märktes det att hustrun Linda betyder väldigt mycket för tv-profilen Pär.
– Hon förstår mig, på riktigt. Hon har varit med från början. Hon var med innan allting, innan jag blev han som leder ”Idol”. Det är så himla värdefullt. För hon bryr sig inte så mycket heller. Hon är ganska oimponerad och det är ju en så sjukt bra egenskap, säger han medan han torkar tårarna i TV4.

Foto: TV4

”Gör mig till en bättre människa”

Paret har stått vid varandras sida i tolv år, med andra ord sedan Lernström bara var 25 år gammal.
– Hon gör mig till en väldigt mycket bättre människa än vad jag är utan henne. Hon är väldigt fin, säger han till TV4.

Se hela avsnittet av ”Anders knackar på” här.

Vad fint med en man som kan visa hela världen hur han känner för sin fru. Dela gärna om du håller med, och vill hylla Pär Lernström.