Paul Tillys lycka med 19 år yngre kärleken Isabella – bekräftar nya steget i relationen: ”Måste nypa mig”

Ica-profilen Paul Tilly och kärleken Isabella Staberg lever lyckliga i Marbella, Spanien.

Nu berättar paret att de tagit nästa steg i relationen.

Tv-profilen Paul Tilly som gjort sig känd som Ica-Ulf från den folkkära reklamserien lever ett liv på soliga breddgrader tillsammans med kärleken Isabella Staberg som jobbar som mäklare.

Foto: Youtube

För fyra år sedan välkomnade paret sonen Milian.

”Säg hej till vår vackra son Milian Sune Lennart Tilly. Kärlek vid första ögonkastet. Tack Isabella för din extrema styrka som gav födsel till vår perfekta lille son!”, skrev han då på Instagram.

Förlovade sig med kärleken

Två år efter att paret blev föräldrar kom ännu ett glädjebesked från turturduvorna. Denna gång meddelade paret att de förlovar sig.

”En välförtjänt semestervecka på Menorca bara för oss två går mot sitt slut. Och var är bättre än att avrunda med ett ja från mina drömmars kvinna. Vad jag gjort för att vara så lyckligt lottad är fortfarande en gåta. Ser fram emot att se vad framtiden har på gång för oss och vår lilla familj! Jag älskar dig”, skriver Paul Tilly och taggar Isabella Staberg på Instagram.

Under veckan har Isabella fyllt år och Paul passade då på att hylla sin kärlek.

”Grattis på födelsedagen till den största superstjärnan i vår familj. Du fortsätter att imponera på mig varje dag med ditt driv, din beslutsamhet och passion.”

Paul Tilly om steget i relationen

Han meddelade då att paret står inför en stor förändring i livet – de ska nämligen flytta.

”Jag är så glad att vi träffades den där natten i Malmö för sex år sedan och jag kan knappt vänta tills vi flyttar in i vårt nya hus ihop och låter ett nytt kapitel i våra liv börja. Jag älskar dig alltid”, skriver Paul Tilly på Instagram. 

Foto: Instagram

Isabella är också exalterad över huset som kommer att döpas till ”Casa Zelda” efter hennes första hund.

”Det här är vårt nästa steg för vår familj och det är en väldigt stor milstolpe. Det här har varit en dröm för mig så länge och en av huvudanledningarna till att jag jobbar så mycket och nu har det äntligen kunnat hända. Jag måste nypa mig själv”, skriver Staberg på Instagram.

Men, det finns en baksida med det här huset.

Paret köpte det nämligen snabbare än väntat eftersom priserna skjuter i höjden och då de inte är klart behöver de lägga allt krut på renoveringen. Vilket innebär att de behöver flytta fram bröllopet.

”Det kommer vara så stressigt att hantera en renovering, flytten och att planera ett bröllop samtidigt. Så vi har bestämt oss för att skjuta fram bröllopet till 2025 så det kan bli perfekt”, skriver Isabella Staberg på Instagram.

Exit mobile version