Pernilla Wahlgren slogs blodig på scenen – mitt i showen

Artisten Pernilla Wahlgren har stått 40 år på scenen och fyller 50 i år. Det firas med en stor show på Rival i Stockholm – ”Kort, glad & tacksam”.

På torsdagen var det äntligen dags för stor premiär och flera av hennes vänner och kollegor överraskade på scenen.

Bland dessa: Mångårige kollegan Hanna Hedlund – som råkade ge Pernilla en smäll på scenen, skriver Expressen.

Showen gick felfritt och publiken på Rival jublade när Wahlgren firade 50 år i livet och 40 på scenen med sin nya föreställning. Den innehåller bitar ur hennes liv och karriär.

– Det är en humorföreställning som beskriver mitt liv, på ett roligt sätt. Det är till och med en bild i showen från min första roll då jag var fyra… Egentligen borde det vara 46-årsjubileum, säger Pernilla Wahlgren till Expressen.

Föreställningen gick felfritt fram till slutnumren. Då stod också Hanna Hedlund på scenen, och råkade ge Pernilla en smäll på läppen som gjorde att artisten började blöda.

Foto: Instagram

– Jag fick en mikrofon på läppen så den sprack. Men det gick bra, det var lite konstigt. Jag märkte inte att jag blödde förrän efter ett tag, då det började smaka blod i munnen, säger Pernilla Wahlgren och förklarar att publiken trodde att det ingick i showen.

Producenten berättar att Pernilla tyckte att fadäsen ändå var ganska kul.

– Det var Hanna Hedlund som dansade loss. Hon gick lite för hårt in i sin egen glädje och råkade armbåga Pernilla oavsiktligt under föreställningen, säger producenten Lasse Karlsson till Expressen.

https://www.instagram.com/p/Beqv4kPAMMx

Pernilla och Hanna har känt varandra länge och Wahlgren har tidigare kallat henne ”världens finaste vän och kollega”.

Nu hoppas vi att det inte blir några fler blodiga slut för Pernilla eller Hanna framöver!

Dela gärna vidare om du också uppskattar Pernilla Wahlgrens energi på scenen!