Pernilla Wahlgren tvingas ställa in – stoppas efter läkarnas nya upptäckt

Pernilla Wahlgren ser vi vecka efter vecka i populära tv-programmet ”Wahlgrens värld” i Kanal 5. Programmen är förinspelade sedan länge och samtidigt skulle Pernilla ha gästat ”Mix Megapol” och programledaren Gry Forsell på torsdagsmorgonen.

Men artisten och skådespelarens medverkan tvingades ställas in på grund av att Pernilla plötsligt blivit sjuk, skriver Expressen.

Pernilla Wahlgren behöver egentligen ingen längre förklaring. Hon är en av våra mest folkkära artister och har gett oss Melodifestivalklassiker som ”Picadilly Circus” och ”Let Your Spirit Fly”. Hon har också gjort flera bejublade musikalroller och blivit tilldelad Guldmasken två gånger. Hon är också prisad med Ulla Billquist-stipendiet. På senare år har hon också prisats med Stora radiopriset och Årets podd för sitt program tillsammans med Sofia Wistam.

Wikimedia

2013 tävlade hon senast i Melodifestivalen, då med låten ”On Top of the World” med gruppen Swedish Housewives som också bestod av Jenny Silver och Hanna Hedlund.

Foto: TT

Men även en artist tvingas då och då ställa in och nu har turen kommit till Pernilla Wahlgren – som plötsligt blivit sjuk. På torsdagen skulle hon ha deltagit i Gry Forsells program på radiostationen Mix Megapol.

Wikimedia

Men läkarna stoppade Pernilla som drabbats av en halssjukdom. Ni har hon fått talförbud av läkaren och måste vila för att återhämta sig.

– Jag har fått problem med halsen, säger Pernilla enligt Expressen.

– Jag har tappat rösten, så jag har blivit tillsagd att vara tyst. Jag har ingen röst och ska försöka prata så lite som möjligt.

Nu ska hon försöka vara tyst fram till helgen. De mystiska problemen uppkom under en pressdag inför Pernillas kommande 40-årsjubileum som artist. Pernilla Wahlgren fyller 50 på julafton och det är då jubileet sammanfaller.

Wikimedia

Vi hoppas att du blir frisk innan dess, Pernilla! 

Gilla och dela vidare och skicka en styrkekram till Pernilla.