Pernilla Wahlgrens intima skämt i Allsång på Skansen – orden i direktsändning fick kärleken Christian att rodna

Under tisdagskvällen gjorde Pernilla Wahlgren sin premiär som allsångsledare på Skansen.

På scenen drog hon ett skämt som fick kärleken Christian Bauer att rodna.

Under tisdagen var det äntligen premiär för tittarfavoriten Allsång på Skansen.

En annan som hade premiär var Pernilla Wahlgren som för första gången axlade rollen som programledare.

Huruvida Pernilla ska ta sig an programledarrollen har det varit många åsikter om och diskussioner om att hon och familjen Wahlgren syns alldeles för mycket i rutan har gått varma.

Men folkets skepsis är ingenting som Pernilla Wahlgren tagit åt sig av. I stället tog hon till vara på kritiken och hade med det i sin show och skämtade friskt om sig själv och familjen.

– En kväll så var jag hemma och satte på tv:n, åh herregud! Det var Bianca på en kanal, Benjamin på en annan, Linus på en tredje, min mamma på en fjärde och jag själv på alla kanaler. Och då förstod jag, folk har ju rätt, sade Pernilla i programmet innan hon börjar sjunga en låt om familjen Wahlgren där bakgrundsdansarna bar masker med familjen Wahlgren/Ingrossos ansikten.

Så hanterar Pernilla Wahlgren kritiken

Genom programmet fortsatte hon att ha självdistans och skämta om att hon slagit rekord i antal spy-emojis i ett kommentarsfält efter att SVT gick ut med nyheten om henne som allsångsledare och hade därför lagt speciella Wahlgrens-spypåsar under publikens stolar.

På plats i publiken fanns flera familjemedlemmar, inte minst dottern Bianca Ingrosso, mamma och pappa Christina och Hans och så kärleken Christian Bauer, 56, förstås.

De senaste åren har vi kunnat följa Pernilla och Christians kärleksresa, inte minst genom tv-programmet Wahlgrens värld.

I december i år valde paret att förlova sig.

Frieriet ägde rum i Sälen.

”Jag sa JA!” skrev Pernilla då i sociala medier.

Intima skämtet fick Christian att rodna

Att fästmannen satt i publiken och var stolt som tuppen råder det inga tvivel om. Men under programmet drog Pernilla ett intimt skämt som fick kärleken Christian Bauer att rodna.

Det var under låten där Pernilla sjunger om att familjen Wahlgren syns för mycket i rutan som skämtet dök upp.

”Det är för lite Wahlgren, mer av min familj! Ja, det är för lite Wahlgren, Chrille vi göra en till!”, sjöng Pernilla samtidigt som hon höll sig om magen.

När kameran fångade Christians reaktion kan man se honom sätta händerna om huvudet och skratta. Ja, lite generad blev han nog allt.