Petra Marklunds tårar – efter Linnea Henrikssons ord: ”Finaste jag har fått”

Petra Marklund är inte bara artist utan även låtskrivare. I ett fint inslag hyllar artisten Linnea Henriksson artisten, vilket får Petra Marklund till tårar i kvällens ”Så mycket bättre”.

– Det slår mig, förstår verkligen alla vilken grym låtskrivare hon är?, säger Linnea Henriksson i ett inslag i programmet.

Petra Marklund var med i allra första säsongen av ”Så mycket bättre” och fick superhiten ”Mikrofonkåt” som var en tolkning av rapparen Petter.

Nu är hon äntligen tillbaka i programmet och i ett inslag i kvällens avsnitt får hon stora lovord från tidigare ”Så mycket bättre” deltagaren och artisten Linnea Henriksson.

– Jag kan absolut säga att jag upptäckte Petra under ”Så mycket bättre”. Hon kunde göra om musik som man hade lyssnat på – på ett helt nytt sätt, säger Linnea Henriksson i inslaget.

Linnea Henriksson
Linnea Henriksson lovordar Petra Marklund i kvällens avsnitt. Foto: TV4

Linnea Henriksson om Petra Marklund: ”Så otroligt bra”

Hon berättar vidare hur mycket Petra har kommit att påverka henne som artist genom hennes musikalitet.

– Jag märker att nu när jag pratar om Petra så tänker jag på hennes artisteri, hennes röst och scenpersonlighet, för att det är så otroligt bra. Det slår mig, förstår verkligen alla vilken grym låtskrivare hon är?

Petra Marklunds tårar efter artistens ord: ”Finaste jag har fått”

Efter inslaget visar kameran en klart berörd Petra som får torka sina tårar.

– Visste du att hon var ett sånt Petra fan?, frågar sig Orup till den gråtande Petra.

Petra Marklund
Petra Marklund i tårar efter Linnea Henrikssons ord. Foto: TV4

– Nej det hade jag ingen aning om.Det här var typ det finaste jag har fått, förutom mina barn, säger Petra Marklund och ler stort.

Wow vilka fina ord! Du är så fin Linnea och vi saknar dig i programmet. Håller du med Linnea? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.

Här kan du se vilka som är de mest spelade låtarna någonsin från ”Så mycket bättre”: