Petter Stordalens besked om Gunhild

Petter Stordalen delar med sig av ett nytt inlägg om ex-frun Gunhild Stordalen på Instagram.
Nu strömmar gilla-markeringarna in från folk.

Det var i november förra året som nyheten som ned som en bomb i Norge. Superparet Petter och Gunhild Stordalen skulle gå skilda vägar – en rubrik som chockade norrmännen.

Men de har sedan dess fortsatt vara vänner och affärspartners. De fortsätter vara varandras största anhängare.

Tiden har gått och det verkade som om de hade lyckats behålla vänskapen. Petter köpte en ny lägenhet till Gunhild, de har delat inlägg om varandra på sociala medier och Gunhild har sagt att det är ”Petter eller ingen”.

Sedan träffade Petter Stordalen en ny flickvän.

I juli kunde hotellmagnaten avslöja att han hade hittat kärleken i den svenska toppryttaren Märta Elander Wistén, 30.

Så hur är det med Petter och Gunhild Stordalen nu? Det avslöjas när Petter nu delar ett nytt inlägg om sin ex-fru – och får svar.

Foto: Pontus Höök/NTB Scanpix/TT

Gunhild har fått ett toppjobb

Gunhild Stordalen har länge varit mycket engagerad i frågor som rör mat och miljö. Organisationen EAT är hennes hjärtebarn, hennes passion.

Efter flera års hårt arbete har hon nu uppnått något fantastiskt. Gunhild får ett ledarjobb vid FN-toppmötet. Enligt E24 kommer hon att vara en av fem temachefer under FN:s toppmöte om mat och hållbarhet 2021.

– Det känns lite som en graviditet på övertid, säger Gunhild Stordalen till E24.

Hon medger också att det är surrealistiskt.

Petters besked

Det var efter att denna nyhet kom, som Petter Stordalen valde att dela ett inlägg om sin ex-fru.

”En fantastisk nyhet! Idag tillkännagavs att @gunhild_stordalen officiellt har utsetts av FN:s biträdande generalsekreterare för att ta en av de mest centrala rollerna inför och under FN:s toppmöte om livsmedel- och livsmedelssäkerhet nästa höst. Knappast några norrmän utanför politiken har uppnått en liknande ställning, och jag kunde inte vara mer stolt och glad på Gunhilds och hennes fantastiska team i EAT. Grattis!”, Skriver Petter på Instagram.

Gunhild svarade omedelbart

Inlägget fick Gunhild att reagera omedelbart. Svaret kom strax efter att inlägget publicerades av hotellbossen.

”Tack så mycket P, men detta skulle ALDRIG, ALDRIG HAR VARIT MÖJLIGT utan DIG – inte bara allt du och @nordicchoice har investerat i, utan alla råd och support. Världens bästa ”partner in crime”🙌🏼🌱❤️🌍 ”, svarar Gunhild i kommentarsfältet till Petters inlägg.

Foto: Höök, Pontus/NTB/TT

Fans och följare älskar det

Det tidigare superparet har många följare på sociala medier som genom åren har stöttat dem och följt dem genom vått och torrt.

Många har varit särskilt berörda av den tuffa striden Gunhild har genomgått, och att Petter var vid hennes sida hela vägen.

Därför blev många besvikna när nyheten om uppbrottet blev känt. Nu är det klart att många ”jublar” efter att Petter Stordalen delade det nya inlägget.

Att de fortfarande stöder varandra på detta sätt märks.

I skrivande stund har över 22 000 klickat ”gilla” på inlägget. Många lämnar också en kommentar.

”Wow så otroligt bra gjort!”, skriver en person i kommentarerna.

Norske kändisstylisten Jan Thomas har kommenterat med hjärta, och många gratulerar Gunhild.

Inte ensam

Även om Petter Stordalen har gått vidare och fått en ny flickvän betyder det inte att Gunhild Stordalen bor ensam i sin nya lägenhet.

Gunhild har också fått en ”ny vän”.

Vännen är fyrbent och relativt stor.

Nya bilder av Gunhild och hunden dyker upp hela tiden:

Nu återstår bara att gratulera Gunhild Stordalen! Det här är otroligt imponerande. Hur hårt du har arbetat för att uppnå dina drömmar. Du är en förebild!

Använd kommentarsfältet nedan för att gratulera Gunhild Stordalen och dela gärna artikeln för att sprida den. Det är så fantastiskt att se att de kan vara så bra vänner även efter ett uppbrott.