Plötslig bebislycka för TV4-profilen: ”Var inte helt förberedda”

I augusti i år avslöjade programledaren Anna Brolin att hon var gravid. Bebisen skulle bli Annas och maken Jesper Rodhborns andra barn och anlända i mitten på januari 2018, men den lilla kunde inte inte bärga sig och kom istället igårkväll, 17 dagar för tidigt. Paret blev extremt överraskade, men fyllda av lycka.
”Idag vaknar vi upp till en värld som faktiskt precis blivit lite bättre. Så känns det i alla fall när man får lyxen att uppleva en helt purfärsk bebis”, skriver Anna Brolin på sin TV4-blogg.

Foto: Christine Olsson/TT

Höll det hemligt under EM och VM

När Brolin gick ut med graviditeten erkände hon att hon varit gravid och jobbar under hela fotbolls-EM och friidrotts-VM, men lyckats hemlighålla det.  På bloggen berättar hon att den för tidiga förlossningen var både oväntad och snabb.
”17 dagar för tidigt och lite för nyfiken för att hålla sig på andra sidan tolvslaget och planen att landa 2018, kom han så till världen 28 december 19.20. I någon slags rekordfart. Och nej, vi var inte helt förberedda… Men vi var i alla fall på hemmaplan ett par minuter från SöS. Ett stort tack till fantastisk personal som guidade oss lugnt trots formel 1-fart på förlopp”, skriver Anna.

Vilka fina ord om den lille pojken. Nu önskar vi all lycka till Anna Brolin, maken Jesper och barnen. Dela gärna för att gratulera dem du också.