Prins Daniel hyllas efter vågade videon – visar varför han gillas av alla generationer

Kronprinsessan Victoria valde sannerligen ingen tråkmåns när hon tog Daniel Westling till sin äkta make. Prins Daniel har den där balansen mellan att kunna jobba för allvarliga ämnen han brinner för, samtidigt som han kan bjuda på sig själv och är jordnära.

Att sport alltid varit ett stort intresse hos Daniel vet nog de flesta, men att han skulle ge sig på något så vågat som det senaste videon visar kom som en överraskning för många.

Att åka kickbike i nedförsbacke är det inte många som känner sig trygga med då det kan ta en väldig fart. Därför var det många som blev förvånade när prins Daniel hoppade på kickbiken som ingenting och tog sig en runda bland guppen i en skate park i Upplands Väsby.

Briljerade framför ungdomarna

Prins Daniel och Victoria besökte Fritidsbanken i Upplands Väsby, som är en bibliotek där man också kan låna sport- och fritidsutrustning gratis, detta för att man vill att ungdomar ska aktivera sig mer.

Den guidade turen avslutades med en kickbike-sväng för prins Daniel och Victoria, och Daniel visade ingen rädsla när han briljerade i parken. Se här:

 

sd