Renée Nybergs bakslag – tråkiga vändningen för tittarfavoriten

Under de senaste söndagarna har vi fått se några av våra mest hyllade stjärnor hyllas.

Bland annat har Lena Philipsson och Björn Skifs fått ett alldeles eget program i ”Vilket liv” och överraskats av både familj och vänner.

Men trots hyllningarna har tittarna svikit programmet, rapporterar sajten Hänt.

TV4:s nya storsatsning ”Vilket liv” har bjudit på magiska hyllningsprogram.

Redan i premiäravsnittet fick ingen mindre än musikikonen Björn Skifs hyllas av såväl kollegor som hans älskade familj.

Bland annat överraskades artisten stort när sönerna plötsligt dök upp.

Programledare Renée Nyberg förklarade då att det hade grävts i arkivet och hittats en gammal videoupptagning från Björn Skifs 50-årsfirande.

Då var sönerna små och hyllade sin pappa med en sång.

– Jag vet att när ni var väldigt små så sjöng ni för pappa på hans 50-årsdag, en låt som heter ”Till en far” som handlar om att du just har barnasinnet kvar, sa Renée Nyberg i programmet.

LÄS MER: Renée Nyberg slår tillbaka efter påståendet

Lena Philipssons oväntade intresse

Och när det var dags för andra avsnittet av ”Vilket liv” slog TV4 återigen på stora trumman.

Då var det artisten Lena Philipsson som stod i fokus och överraskades av bland annat vännen och artisten Nanne Grönvall.

Foto: TV4

I programmet avslöjade Nanne att hon och Lena har en stor gemensam hobby – att titta på dejtingprogrammet ”Bachelor” tillsammans.

– Vi har en liten ”Bachelor”-grupp, sa Nanne Grönvall i programmet och förklarar att de brukar diskutera programmen därigenom.

Lena Philipsson skrattade och bekräftade uppgiften.

– Vi älskar det. Det är så roligt, man tröttnar ju aldrig på de där konflikterna och kärleken.

LÄS MER: Lena Philipssons bluff i TV4 – kanalens mörkande som tittarna inte fick se: ”Visste att jag…”

Robert Gustafssons starka ord efter ”Vilket liv!”

Sedan dess har även komikern Robert Gustafsson fått ett specialprogram, där stjärnan bland annat fick besök av en kär gammal vän.

Under programmet dök nämligen Björne upp från barnprogrammet ”Björnes magasin”.

Det blev en känslosam timme för komikern och efter programmet sänts under söndagskvällen tog Robert tillfället i akt och tackade produktionen.

– Tack ALLA! Jag är lyckligt generad och så oerhört tacksam för Vilket liv på TV4. Alla ni i redaktionen som gjorde det möjligt och att ni lyckades hålla det hemligt (eftersom jag annars aldrig ens hade gått dit). Renée för ditt proffsiga och varma ledarskap under dessa timmar, skrev Robert Gustafsson på sin Facebook-sida, som följs av över 300 000 fans, på måndagsmorgonen.

I programmet blev han också hyllad av sina kollegor i Killinggänget – Henrik Schyffert och Martin Luuk – som svarade för en begravningssketch som fick Gustafsson att skratta gott.

– Tack älskade Peter (Haber), Dalle min vän, ljuvliga Per Svensson, Niclas Jensen min ungdoms lycka, Helena mitt yrväder, La Gaylia min orkan, polarna i Rolandz (längtar tillbaka), Kungen Stenmark, Gösta Ekman i sin himmel, Jörgen Lantz för hela 80-talet, Irving för stölden av din person, Felix för smärtan och resultatet, Andres som tog sig dit för min skull och Schyffert och Martin som skrev TV-historia med begravningssketchen men framförallt tack till alla er som jag nu fattar har bidragit med fakta och allt material, skriver Robert Gustafsson.

LÄS MER: Robert Gustafssons uppgörelse med frun – efter otroheten: ”Vi är överens om…”

Tappat tittarsiffror sedan premiären

Men även om det har varit en riktig hyllningsfest från tittarna kring programmet tycks intresset ha svalnat för ”Vilket liv”.

Enligt sajten Hänt minskade tittarsiffrorna rejält efter första programmet, då Björn Skifs var gäst.

Renée Nyberg
Foto: TV4

Första avsnittet sågs av  1 082 000 tittare, när det var dags för Lena Philipsson att hyllas i andra programmet sågs detta av 888 000 tittare.

Men även om intresset tycks ha svalnat av, är TV4 nöjda med siffrorna.

”Nya programmet Vilket Liv! har tagits emot väldigt fint av tittarna, både i responsen vi har fått men även i tittarsiffror. Vi är väldigt glada att kunna leverera högklassig söndagsunderhållning med de största stjärnorna vi har”, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4 till sajten.

Jag kan inte vara den enda som uppskattar detta magiska program med fantastiska Renée! Nu hjälps vi åt att hylla denna stjärna!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.