Robinson-premiären kritiseras av tittarna

”Robinson” är tillbaka – och det blev högdramatiskt direkt.
Nu sågas programmet av tittarna.
– Helt vansinnigt, skriver en läsare.

https://open.spotify.com/show/1YNH6yEGfFD3OQ0w6FjddN?si=ef21c7e1013a423a

Deltagarna fick en chock direkt när de anlände till ön för inspelningarna av nya säsongen av ”Robinson”, som hade premiär under måndagen. Tre lag stod på startlinjen – men i tävlingen finns bara plats för två.

-–Det här gör att konkurrensen deltagarna emellan blir större än någonsin. Det gäller verkligen att både visa sig stark och spela sina kort rätt i det sociala spelet, säger programledaren Petra Malm i ett uttalande.

Den här gången har Robinson spelats in i Filippinerna. Malm menar att det kommer bli en dramatisk säsong.

– Årets deltagare är både färgstarka och temperamentsfulla. Jag kan utlova minst sagt dramatiska öråd, där alla känslor ryms. Jag har faktiskt inte varit med om något liknande under mina tidigare säsonger, säger Petra Malm.

Och dramatik, det blev det omedelbart på stranden. Då tvingades alltså de tre lagen kvala för sin överlevnad i tävlingen.

”Helt vansinnigt”

Efteråt har tv-tittarna riktat kritik mot momentet. Flera tyckte att det blev för mycket.

– I burarna lite otäckt, tycker jag, skriver en tittare i en kommentar till redaktionen via Facebook.

– Ja, jätteläskigt, skriver en annan tittare.

Kritiken har under kvällen och natten fortsatt i samma spår från tittarna.

– Det var helt vansinnigt. De kunde ju ha dränkt folk ju. Satt bara och väntade på att någon skulle drunkna. Tycker det var ytterst obehagligt att se på. De är inte kloka i detta program. Utsätta människor för en sådan fara, skriver en tittare i en kommentar via Facebook.

”Dags att lägga ner”

Samtidigt skriver många tittare också att de har ledsnat på ett speciellt moment i ”Robinson” – nämligen pakterna som vanligtvis brukar uppstå.

– Finns det inte nog med intriger och skit i världen utan att det ska göras ”underhållning” av det, skriver en tittare.

– Så mycket intriger och falskspel redan från början…. Inget jag blev glad av precis, hoppas på något positivt och några positiva och varma människor framöver, skriver en annan.

– Tittar inte längre, den som är duktigast på falkspel vinner och den duktigaste röstas ut. De får döpa om programmet, skriver en tredje.

– Joo jag tycker också att dags lägga ner…och sända nånting nytt… Inga deltagare har fortfarande inte lärt sig bygga koja eller fiska, skriver en annan tittare.

”Robinson” sänds måndag-torsdag i TV4 och TV4 Play hösten 2024.

LÄS MER:

Exit mobile version