Foto: TV4

Så är Farmen-profilernas relation i dag – efter intrigerna i TV4: ”Det folk måste förstå är…”

OBS! Spoiler-varning. I denna text berättas om innehåll i ”Farmen”-avsnitt som sändes under förra veckan.

Så här är relationen i dag mellan Farmen-profilerna Keshia och Gerty – efter bilderna i TV4.

Dramatiken i TV4:s långkörare Farmen fortsätter. I tävlingsprogrammet får deltagarna prova på livet som bönder på 1800-talet på en gård. I årets upplaga har som vanligt deltagarnas förmåga att ta hand om gården stått i fokus, men även deras relationer som växer fram under inspelningarnas gång. Allt under överseende av programledaren Anna Brolin och Farmen-deltagarnas mentor Hans Wincent.

Anna Brolin är programledare för Farmen. Foto: TV4
Anna Brolin är programledare för Farmen. Foto: TV4

LÄS MER: Anna Brolins hemlighet i Farmen avslöjad – programledarens egna ord

I början var de 17 deltagare på gården – men den skaran har under tiden krympt. Flera deltagare har dessutom tvingats eller självmant valt att lämna tävlingen i förtid, däribland Josefine Ahlin som tvingades lämna programmet av hälsoskäl.

Även efter avgörande i tävlingen har deltagare tvingats lämna Farmen. Tittarnas reaktioner blev starka när Niklas Johansson nyligen åkte ur. Tittarfavoriten hamnade tidigt i fokus i Farmen när han redan under första dagarna råkade hugga sig själv och fick uppsöka sjukvård.

Foto: TV4

En annan profil som fått åka hem från programmet i förtid är deltagaren Monika Ostrowskas hund, Ivy. Hon uppskattade verkligen att få ha sin fyrfotade familjemedlem med på TV4-inspelningarna.

– Hon är ju egentligen en stadstjej så hon ska få åka till mormor, och få lite semester. Lite air condition, lite bad, lukta gott… Hon kommer att ha det bättre än mig så jag är lite avundsjuk på att hon ska åka hem. Men ja, hon har fått härliga veckor här, så det är hon tacksam för, sade Monika i programmet.

I förra veckan valde även Izabella Andersson att kliva åt sidan.

– Jag är lite dålig på såna här tal. Men som några av er vet så har jag varit lite nere. Av lite olika anledningar så kommer jag att dra. Jag har kämpat med att vara utan cigaretter och kaffe. Jag vill hem till mina bekvämligheter, sade hon i programmet.

LÄS MER: Därför lämnar Farmen-profilen gården omedelbart – oväntade beskedet i TV4

I söndags tvingades så deltagaren Gerty Borg lämna programmet efter en gårdskamp.

Gerty i Farmen. Foto: TV4

Saknaden efter Farmen-profilen: ”Kommer sakna”

Gerty blev en stor profil på gården och har också varit en tittarfavorit. Detta märktes inte minst i Farmens sociala medier, där många tittare vädrade sitt missnöje över att ha fått se sin Farmenfavorit lämna programmet.

”Trist att Gerty försvann”, skriver en tittare i en kommentar till Farmens inlägg på Instagram.

”Bra kämpat… Finaste bästa Gerty”, skriver en annan tittare.

”Kommer sakna Gerty”, skriver en tredje.

Keshia om relationen till Gerty – efter Farmen-inspelningarna

I programmet har Gertys relation till deltagaren Keshia Barbour också skildrats öppet för tittarna. Intriger har blandats med samförstånd, och i programmet har de talat ut om detta.

– Jag kan upplevas som hård ibland, men det är inte min mening, sade Gerty och bad om ursäkt till Keisha som tagit hennes kommentarer personligt.

Efteråt var Keshia nöjd med samtalet.

– Jag är inte en person som är bra på att vara tyst. Även om mina tankar gick till att ignorera Gerty, så vet jag att det inte hade funkat i längden. Det rimliga kändes ändå att ta och prata med Gerty, säger Keshia i programmet.

– Den här gången kändes det som att vi faktiskt båda två genuint menade det, vi vill ha slut på det här lilla ”kriget” just nu, säger Keshia.

Nu har det gått en tid sedan programmet spelades in sommaren 2021. I en frågestund på Instagram bekräftar nu Keshia hur hennes relation till Gerty ser ut i dag – efter att tv-kamerorna slocknat.

LÄS MER: Därför försvann Farmen-hjälten Gutta egentligen

– Helt okomplicerad, vi följer varandras vardag och pratar om det vi ser ibland, inget ont blod alls, skriver Keshia på sin Instagram story, uppger Nyheter 24.

Hon fortsätter:

– Det folk måste förstå är att vi kastas in i en rätt onaturlig miljö.

Gerty och Keshia talade ut efter intrigerna. Foto: TV4
Gerty och Keshia talade ut efter intrigerna. Foto: TV4

Vi önskar er all lycka i framtiden, Gerty och Keshia!

Skriv gärna en kommentar!