Foto: MAX

Så kommer pappa Hans Wahlgren finnas med på Pernillas bröllop – efter sin död: ”Han kommer vara med”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers efterlängtade bröllop äger rum under fredagen på den spanska solkusten.

Så tänker de hylla minnet av pappa Hans Wahlgren.

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, har sedan drygt tre år tillbaka varit ett av Sveriges hetaste kändispar.

Ungefär ett år efter att de förlovat sig framför kamerorna i Wahlgrens värld så beslutade de sig för att knyta sina säckar ihop och gifte sig i början av december i Lidingö kyrka.

Tanken var dock att bröllopet skulle äga rum hösten 2024, men då det under förra hösten blev känt att Pernillas pappa Hans Wahlgren drabbats av cancer så beslutade sig paret för att gifta sig under en mindre ceremoni tillsammans med närmaste familjen.

Det var bara den närmsta familjen som var inbjudna till det första lilla bröllopet. Först en vecka senare blev det känt i offentligheten att de hade gift sig. Hans Wahlgren gick bort den 10 maj 2024.

Hyllningen till Hans under nya bröllopet

På fredagen den 13 september så gifter sig Pernilla och Christian på nytt. Men denna gång under betydligt större omständigheter. Bröllopet äger rum i Marbella och omkring 130 gäster har flugit ner för att delta i festligheterna.

Och under bröllopet så har Hans Wahlgren ännu en hedersplats. Både han och Christians pappa har ärats med bilder på bröllopet.

– Det blir inte den sorgen som det hade blivit om vi inte hade gjort det lilla bröllopet i vintras. Då hade det känts så himla tomt och konstigt, tvärtom så han kommer vara med, säger Pernilla till Expressen.

Och förmodligen kommer det att bli en del tal där pappa Hans Wahlgren inkluderas.

– Självklart kommer någon prata om honom i något tal eller om jag eller Christian gör det, eller mamma, då kanske det blir känsligt och känslosamt men det kommer inte kännas otroligt sorgligt. Vinterbröllopet var det bästa vi kunde gjort.

All lycka till med bröllopet Pernilla och Christian! Och vila i frid Hans.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev