Sanna Lundells dotter har vuxit upp – så här ser hon ut idag

Sanna Lundell har har synts flitigt i radio och tv de senaste åren och med runt 70 000 följare på Instagram är det många som följer hennes vardag i flödet. En vardag som hon delar med skådespelaren Mikael Persbrandt och hästarna.

Men inte nog med det. I livet vandrar hon också sida vid sida med fyra barn.

Bland annat dottern Olga som idag har vuxit upp.

Journalisten och medieprofilen Sanna Lundell har fyra barn. En dotter vid namn Olga från en tidigare relation med kompositören och artisten Wille Crafoord samt tre tillsammans med skådespelaren Mikael Persbrandt.

Sanna var bara 19 år när hon träffade Wille, men eftersom Wille var några år äldre kastades hon snabbt in i det strukturerade vuxenlivet. Därför kändes det rätt för båda två när Sanna plötsligt blev gravid.

Dramatisk start

Men Sannas förlossning blev kaotisk.

Sanna fick en akut blodförgiftning av listeria och höll på att förlora både Olga och sitt eget liv.

– Jag har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv, så jag trodde verkligen att jag inte skulle överleva natten, berättar hon i Mamapodden och fortsätter:

– Till slut kom de fram till att de skulle förlösa mig med akut kejsarsnitt för att barnets liv var i fara. Så de rullade in mig på operationsbordet och det var så surrealistsikt. Jag var inte särskilt stor, hade inte börja tänka på min förlossning och hade knappt heller förstått att jag skulle bli mamma. Och där låg jag och blev uppskuren och fick det här barnet utplockat och vaknade sen utan mage.

”Ett enormt trauma”

Även om det var en tuff start för den lilla familjen klarade sig båda två väl.

– Det var ett stort trauma, både i mitt liv och i hennes, och det var en jävligt tuff start. Vi höll på att förlora henne och när hon överlevde var det som en enorm vinst, säger hon i en tidigare podden.

I år fyllde Olga 20 år. Något Sanna Lundell uppmärksammade på Instagram med en hyllning till sin dotter.

”Mitt hjärtas ljus @olgacrafoordlundell fyllde 20 igår❤️. Så obeskrivligt tacksam över att hon kom till mig när jag själv var 20. Sen den dagen blev livet så fullt av kärlek. Som om att någon öppnade en dammlucka jag inte visste fanns. Flod av kärlek. Obeskrivligt stolt, lättad, euforisk över att se henne gå in i vuxenheten. Längtar alltid efter henne, efter att ha henne på axlarna med lyckoglitter i ögonen. Älskar dig❤️”

Och så här ser hon ut idag. 20 år senare.

Och precis som sin mamma har hon spenderat många timmar uppe på hästryggen.

Och de spenderar en hel tid tillsammans med varandra. I kommentarsfältet är det många som förundras över hur lik hon är Sanna själv.

”Vad hon är lik dig Sanna”, skriver en person.

Andra påpekar hur vacker dotter Sanna har.

”Du har så vackra barn”, skriver en annan.

Vad tycker du? Är hon sin mor upp i dagen?