Sanna Nielsen bryter tystnaden efter förlossningen – första orden om bebislyckan: ”Jag är så lycklig”

Folkkära artisten Sanna Nielsen har blivit mamma för första gången, och efter drygt en vecka i bebisbubblan bryter hon nu tystnaden och berättar om känslorna efter förlossningen. Hon passar även på att rikta en varm hyllning till barnmorskorna som hjälpte sonen till världen. 

Det har gått lite drygt en vecka sedan Kristianstadsbladet rapporterade att Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell fått en son

Den hyllade allsångsledaren och Joakim Ramsell har varit ett par sedan 13 år tillbaka. I flera intervjuer har Sanna berättat att hon lärde känna Joakim när han blev gitarrist i hennes band. Relationen började som en vänskap, men med tiden insåg båda att de ville mer än så.

anna Nielsen här tillsammans med sambon Joakim Ramsell. Foto: Christine Olsson/TT

”Kan inte riktigt förstå…”

Genom deras många år tillsammans har Sanna varit förtegen gällande parets framtidsbeslut om att bilda familj. Men på mors dag offentliggjorde Sanna det besked som många väntat på. 

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än…Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon på sin Instagram då.

Bebisbeskedet på mors dag

Samtidigt passade stjärnan på att skicka en hälsning till alla mammor på den speciella dagen, som numera också är hennes. 

”Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek”, skrev Sanna. 

Foto: Stefan Jerrevång/TT

Söndagen den 24 oktober välkomnade paret en liten son till världen, vilket möttes av jubel och lyckönskningar från fans och följare över hela landet. 

Sanna Nielsens ord efter förlossningen

Lite drygt en vecka efter förlossningen bryter nu Sanna Nielsen tystnaden och uttalar sin om första känslorna kring att vara mamma.  

“Denna lilla hand ❤️

Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet. Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick❤️

Tack @bbstockholm , barnmorskorna Linn och Johanna för att ni hjälpte mig till en fantastisk förlossning❤️ Jocke…vilken resa vi får uppleva och jag är så lycklig att jag får dela den med dig❤️ Denna lilla hand❤️

Vår älskade lille kille❤️ Välkommen till världen. Mamma och pappa älskar dig så mycket❤️ #livet”, skriver Sanna i ett inlägg på Facebook.