Sanningen bakom Måns Möllers stora förvandling – ärliga orden om nya superkroppen: ”Jag mår så jäkla…”

Komikern Måns Möller är en av flera kändisar som har varit med i ”16 weeks of hell” i Dplay-serien ”Den stora hälsoresan”.

Under de senaste veckorna har följarna fått se hans viktresa,och i ett nytt inlägg visar han upp nya superkroppen, samtidigt som han passar på att slå tillbaka mot kritiken efter hans stora förvandling.

”Är det upp till mig eller ska andra bestämma?”, skriver han på Instagram.

Att ha en god hälsa är inte bara viktigt för dig själv.

Det gör att du orkar mer och speciellt om du är förälder, får du en ny energi boost för att kunna göra mer med dina barn.

Under flera veckor har flera kändisar med bland andra Agneta Sjödin, Martina Haag och Måns Möller kämpat för en ny hälsosammare livsstil i D-play serien ”Den stora hälsoresan”.

Med ett enormt tufft träningsschema och en förnyad kost, visar nu Måns upp sin nya superkropp efter tuffa veckorna.

Under de senaste veckorna har följarna fått se hans viktresa,och i ett nytt inlägg visar han upp nya superkroppen, samtidigt som han passar på att slå tillbaka mot kritiken efter hans stora förvandling.

”Vilken kropp tror ni jag mår bäst? I vilken kropp orkar jag vara bäst pappa? Är det upp till mig eller ska andra bestämma? Jag mår så jäkla bra efter ”Hälsoresan”, skriver han på Instagram.

Kritiken efter nya bilden

Det var efter en bild på hans ansikte på Instagram som flera personer hade höjt på ögonbrynen.

Följarna tyckte att han såg alldeles för smal ut, något som Måns nu slår tillbaka mot.

”Jag ser ju hur mitt ansikte ser ut, jag är inte blind men det kommer ordna upp sig jag ska bara pusha lite till. Jag har mitt eget lilla mål”, skrev han bland annat.

”Sjukt stolt och glad”

Men den nya hälsoresan har gjort att Måns mår bättre än någonsin.

”Sjukt stolt o glad att fått göra denna livsstilsförändring och få bättre hälsa. Att träna sig til dessa hälsofördelar känns som bland det bästa jag gjort men det var tufft med ca 3 h träning totalt per dag och bra kost som justerades upp i mängd desto mer muskler jag fick”, skriver han.

Vill inspirera

I slutet av inlägg skriver Måns om hur viktigt det är att röra sig, speciellt i coronakrisen.

”Om vi kan rädda en enda människa från att dö i detta jävla virus genom att inspirera till ett mer aktivt liv så är det ju skitbra helt enkelt.
Fetma/övervikt i kombination med för lite rörelse är vår tids stora folksjukdom. Må väl vänner”.

Vilken fantastisk resa du har gjort Måns! Grattis och önskar dig fortsatt lycka till med nya livet!