Skulle skrapa fram Triss-vinst hos Soraya och Jesper i Nyhetsmorgon – vägrade vara med

Att skrapa fram en miljonvinst i Nyhetsmorgon är nog något som de flesta inte skulle tacka nej till.

Om morgnarna får vi se människor från hela landet delta i tävlingen, där en Triss-vinnare får komma till tv och skrapa med sikte på en storvinst.

På tisdagen var det återigen dags, men när programledarna Jesper Börjesson och Soraya Lavasani tog emot gästen Håkan gav de tittarna ett annorlunda besked, skriver sajten Hänt.

Den som köper en trisslott hoppas så klart på storvinsten. Men vägen dit kan också gå via tv. Om man hittar tre stycken tv-rutor när man skrapar lotten får man besöka TV4-programmet Nyhetsmorgon för att skrapa en särskild lott i direktsändning.

I veckorna får vi se en tittare komma till studion för att skrapa. På tisdagen var turen kommen till Håkan från Skåne, men när programledarna Jesper och Soraya presenterade sin gäst var de också tvungna att berätta något lite ovanligt för sammanhanget.

Håkan var nämligen inte där i eget ställe.

Foto: TV4/Youtube

Skulle skrapa Triss i tv men ville inte

Programledarna konstaterade att han inte var där i eget ställe. I stället var det sonen som hade skrapat fram tre tv-rutor och således vunnit äran att få komma till tv-studion för att skrapa vidare. Pappan förklarar:

– Han ville inte. Han har vägrat från första början, säger han i studion där stämningen som vanligt är avslappnad och trevlig.

Jesper, som vanligt leder programmet med varm hand, säger till gästen lite skämtsamt:

Foto: TV4/Youtube

– Det blir duktig ränta för din del helt enkelt, får vi säga.

Håkan svarar:

– Ja. Det får vi hoppas!

Sedan var det dags för det stora ögonblicket! Skrapet.

Det förklaras att sonen hade vunnit detta för över två månader sedan, och kanske var det därför Håkan drog upp tempot. För det tog bara omkring 30 sekunder för honom att skrapa fram flera hundra tusen kronor till sonen. Se hur det gick i klippet här nedanför:

Dela gärna vidare om du vill gratulera till vinsten.