Sonja Aldéns stora sorg – efter tragiska beskedet: ”Förlamande smärta”

Livet kan förändras på ett kort ögonblick.

När ingenting tycks hända så kan tragedin slå ner som en blixt från klar himmel.

Nu berättar Melodifestival-stjärnan Sonja Aldén om stora sorgen efter att hennes väns dotter gått bort.

”Du var en kopia på mig som liten”, skriver artisten på Instagram.

Det finns ingenting som kan förbereda en människa på en tragedi.

När man förlorar någon man älskar lämnat ett enormt tomrum och mörker kvar i både hjärta och själ.

På sin Instagram öppnar Melodifestival-stjärnan Sonja Aldén med sig av sorgen efter sin väns dotters bortgång.

27-åriga Sandra som hade varit försvunnen sedan en vecka tillbaka hittades för tre dagar sedan.

Sonja Aldén
Foto: Fredrik Sandberg/TT

”Förlamande smärtan”

Sonja Aldén som känner kvinnans pappa, berättar om den svåra sorgen efter dödsbeskedet.

”Så blev hon funnen till slut. Min väns älskade dotter Sandra som varit försvunnen i över en vecka. Letandet är över, men sorgen, går den någonsin över för en förälder som förlorat ett barn? För familjen och vännerna?”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Jag kan bara föreställa mig den förlamande smärtan.
Alla mina tankar och största medlidande är med er, kära Rasmus”.

Sonja Aldéns ord om Sandra

Sonja berättar vidare att hon och vännens dotter inte träffades ofta men att hon minns henne med stor värme och att människor som såg de tillsammans trodde att det var mor och dotter som hade roligt ihop.

”Du var en kopia på mig som liten”, skriver hon och fortsätter:

”Idag sjunger jag tyst för dig. ”På en sekund kan livet vända.
I samma stund kan allt vara slut.
När det hänt, det som aldrig fick hända, och ingenting någonsin kan bli som förut… Himlen faller, och drömmarna dör… Ingen väg som du följde finns kvar”, skriver hon.

View this post on Instagram

Så blev hon funnen till slut. Min väns älskade dotter Sandra som varit försvunnen i över en vecka. Letandet är över, men sorgen, går den någonsin över för en förälder som förlorat ett barn? 💔 För familjen och vännerna? Jag kan bara föreställa mig den förlamande smärtan. Alla mina tankar och största medlidande är med er, kära Rasmus. ❤️ Älskade Sandra. Vi träffades inte många gånger, men jag minns dig så starkt. Din humor, din självdistans och sköna attityd. 12-13 år gammal var du första gången vi träffades. Vi skrattade åt hur lika vi var och att folk antagligen trodde att du var min dotter, inte din blonda pappa Rasmus. Du var en kopia på mig som liten. En gång fick jag glädjen att bädda om dig på min gamla bäddsoffa i min lilla etta i stan. Jag hoppades då att jag en gång skulle få förmånen att bli mor till en så underbar dotter som du. Sen gick många år. Nu är det änglarna som får stoppa om dig. Eller kanske din egen mor som säkert tog emot dig i din nya värld. 🕊🕊 Flyg tillsammans! Vila i frid, älskade lilla ”mini-me”. ♥️ Idag sjunger jag tyst för dig. ”På en sekund kan livet vända. I samma stund kan allt vara slut. När det hänt, det som aldrig fick hända, och ingenting någonsin kan bli som förut… Himlen faller, och drömmarna dör… Ingen väg som du följde finns kvar Du… Sluta aldrig gå Våga lita på, den kommer leda fram till slut Åh, du… Det kanske tar en tid, innan ljuset tagit vid, innan det leder ända ut Åh du… Ta ett steg i taget… För nu…” #vilaifridsandra

A post shared by S O N J A A L D É N (@sonjaalden) on

Vi tänker på dig Sandra och din familj. All kärlek till er. Vila i frid!