Steffo Törnquist besked till hustrun Caroline – efter åren tillsammans: ”Hon förtjänar mer än jag förmår”

Steffo Törnquist är en av landets mest populära tv-profiler.

Men vid sin sida har han haft sin fru Caroline genom vått och torrt, och han har flera gånger hyllat sin livs kärleke.

”Hon förtjänar mer än jag förmår”, skriver han på Instagram.

Tillsammans med sin parhäst Jenny Strömstedt är vi vana vid att se Steffo Törnquist guida tittarna genom ”Nyhetsmorgon”.

Programledarduon som är oerhört populära, får ibland också riktigt speciella gäster.

Tittarna har nämligen fått se Steffos egna fru, Caroline i ”Nyhetsmorgon”.

Caroline som arbetar som familjerättsjuristen har varit med i programmet för att bland annat prata om testamenten med Jenny.

Steffo har inte alltid varit på plats när frun har dykt upp i kanalen, men har varit snabb på att hylla sin kärlek efteråt.

”I dag var det ombytta roller. Jag sitter hemma och käkar frukost och tittar på min äkta hälft i Nyhetsmorgon. Hon är ASBRA”, skrev han på Instagram. 

Även om Steffo sällan uttalar sig om sin relation till hustrun har folkkära tv-profilen också lagt ut kärleksfulla inlägg om hans Caroline.

Steffo Törnquist
Foto: Arkiv

Hustruns stöttning

I ett av hans många inlägg skriver Steffo humoristiskt om olika händelser där Caroline stöttat honom när han har glömt saker.

I ett första scenario hittar inte Steffo sin pipa.

”Det är tyst i två sekunder, sen ”du hade den i rutan förrförra torsdagen och då hade du på dig den blå mockakavajen” så siktar hon in sig på exakt den del av lägenheten den blå mockakavajen hänger, känner i innerfickan och tamefan, där är John Lennon, skriver han och fortsätter:

”Scen 2: Moi sitter vid dator, får mail med förfrågan om att hålla njutningsföredrag den 19 november. Moi vet för ögonblicket inte var den slitna agendan i skinn ligger, väljer i stället att ropa ”vad gör jag 19 november?” Tystnad i två sekunder, sen ”du har tid hos tandläkaren morronen före, och du ska lämna in manus på eftermiddagen. Dagen efter ska du jaga utanför Flen. Men nittonde har du inget”.

Steffos kärleksfulla ord om hustrun

Att han fru håller koll på allting tycker Steffo är helt otroligt.

När hon har fyllt år har han inte varit sen med att hylla henne.

”Det vetetusan hur det funkar, men min hustru har koll på allt. Idag fyller hon 60 och jag ska försöka hylla henne efter förtjänst, vilket inte kommer att lyckas eftersom hon förtjänar mer än jag förmår”, skriver han och fortsätter berömma sin kärleksfulla hustru.

”Hennes hjärta! Hennes omsorg! Hennes glöd för jobbet, hennes driv, hennes engagemang i kompisarna. Vetetusan hur det går till, men hon hinner allt, får alla att känna sig sedda och betydelsefulla. Hon är både stark och skör och allt däremellan. Idag är hennes dag, men hon kommer ändå att försöka se till att alla andra får bästa tårtbiten. Men…den är hennes!!! Hurra hurra för min älskling”, skriver han.

Så underbara ni är tillsammans, vi önskar er allt gott!