Steffo Törnquist visar upp lyxköpet – så mycket kostar dyra smycket
Steffo Törnquist

Steffo Törnquist visar upp dyra lyxköpet – saftiga prislappen på TV4-profilens pampiga smycke

Steffo Törnquist tycker minst sagt om att lyxa till det lite extra mellan varven. För en tid sedan visade han bland annat upp ett dyrt smycke på sin Instagram. Här är saftiga prislappen för köpet.

Nyhetsmorgon i TV4 är för många en naturlig del av morgonrutinen.

Där blandas högt och lågt. Med allt från aktuella nyheter, till politik, matlagning, musik och underhållning.

Programleder gör ofta Jenny Strömstedt, Jenny Alversjö, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Anders Pihlblad, Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter, Martin Järborg och Sofia Geite.

Men såklart även Steffo Törnquist som genom åren blivit en självklar del av programmet och som tagit med tittarna genom sändningarna.

Steffo Törnquist
Foto: TV4

Läs mer: Steffo Törnquist visar stolt upp barnbarnet – detaljen i nya bilden som får alla på fall: ”Fantastiskt”

Steffo Törnquist intressen

Han har blivit en folkkär profil i tv-rutan, och genom åren har han bjudit på både ett och annat skratt.

Profilens humor och lättsamma attityd är några av de saker som gjort honom så pass omtyckt som han är.

I Nyhetsmorgon såväl som utanför tv-rutan har även de flesta fått lära sig att Steffo är en riktig livsnjutare. Han gillar att golfa, jaga, älskar cigarrer och är förtjust i tuffa bilar.

Foto: Wikimedia commons

Läs mer: Magnus Härenstam förlorade sin älskade fru i cancer – speciella beslutet för begravningen gav honom ro

Visade upp Cartierringen

Ja, att han tycker om att sätta guldkant på vardagen råder det inga tvivel om. Och i början av månaden visade han upp ett dyrbart smycke på sin Instagram, vilket även sajten Hänt skrivit om.

På bilden befinner sig TV4-profilen på en båt i sällskap med två vänner.

”Har Knistad-besök i skärgården i ett par dagar. Paret Beijbom. Christoffer som är vår kökschef och Johanna som är inte bara vår utan allas asbra artist. Lite babbel, lite bubbel, nån golfrunda, nån båttur. Typ så. Extra kul att visa dem Fågelbro, som ju bygger på samma idé som Knistad (plus havet)” skrev han till bilden.

Steffo Törnquist
Foto: Instagram/ @steffo56

Så mycket tjänar Steffo

Följarna kunde då även lägga märke till en Cartierring på Steffos finger, som kostar cirka 14 756 kronor, enligt sajten.

Men även om det är mycket pengar för ett smycke så har Steffo utan tvekan råd att lyxa till det ibland. Enligt Nyheter24 tjänade han 544 979 kronor under år 2021, och därutöver har aktiebolaget Steffo Törnquist Insult cirka 41 miljoner kronor.

– Jag vill göra som jag vill, och nu har jag råd att säga ”nu skiter jag i det här”, har han tidigare sagt till Expressen.

Även i Fördomspodden med Emil Persson har han förklarat att han idag har tillräckligt med pengar för att göra exakt vad har lust med.