Foto: Youtube, TV4/Hanna Franzén / TT

Stina Wollter akut till sjukhus – folkkära konstnären i olycka

Stina Wollter råkade ut för en otäck olycka.
Nu är den folkkära konstnären inlagd på sjukhus.
”Inga olyckor kommer vid bra tillfällen men denna tajming var väl maxdålig”, skriver hon på Instagram.

Stina Wollter, 56, har råkat ut för en olycka, berättar hon själv på sociala medier. Nu befinner sig den mångsysslande profilen på sjukhus efter en kollision i trafiken.

STOCKHOLM 2018-09-18 Konstnären, kroppsaktivisten och programledaren Stina Wollter är aktuell med boken ”Kring denna kropp” Foto: Hanna Franzén / TT

Stina Wollter var på väg till sitt förlag när olyckan var framme. Hon befarar nu att det kan bli tal om operation – efter att ha fått smärtor i sitt rehabiliterade knä.

Stina förklarar själv händelseförloppet såsom hon minns det med egna ord:

”På väg till förlaget, grön gubbe på övergångsställe, jag på scooter, bil kommer i hög hög fart runt hörnet och jag måste kasta mig av scootern för att inte krocka. Och DÄR gick mitt vänsterknä sönder. Mitt rehabiliterade, stabila, men redan trasiga knä har fått sin dödsstöt”, skriver hon på Instagram.

Stina Wollter skickar hälsning till sina följare – tackar vården och ber om ursäkt

Nu befinner sig den folkkära konstnären och programledaren på sjukhus.

”Jag åker in till sjukhus så fort jag kan. Nu blir det väl operation för detta känns värre än när korsband, ledband och brosk skadades sist”, skriver Stina Wollter och tillägger att hon ber sina följare om att få återkomma om en sedan tidigare planerad föreläsning 26 mars.

Lite senare på tisdagen skickade hon en ny hälsning till sina följare och tackade för allt stöd hon fått in via sociala medier. Samtidigt förklarar hon att hon bett sjukvårdspersonalen om ursäkt mitt i coronapandemin.

”Jag vill bara ge en hjärtfanfar över vår vårdapparat som är så fina trots att de går på knäna. Fan vad jag är ledsen att den här olyckan skulle hända på grund av en helt galen bilist på ett övergångsställe. Jag har bett om ursäkt för att jag är här, när de redan har det så jävla tufft”, säger Stina i ett uttalande i ett videoklipp på sin Instagram.

Krya på dig, Stina! Vi hoppas på god bättring så snart som möjligt.

Skicka gärna era krya på dig-hälsningar till Stina i kommentarsfältet!