Stora lyckan för Lasseman och hustrun – nya steget i relationen

Lassemans altan har blivit en folkkär plats sedan tv-programmet “Arvingarnas sommar” hade premiär. Den stora altanen som tillhörde Lasseman och hustrun Therese enorma villa på västkusten såldes dock förra året. 

Anledningen var ett nytt stort projekt som paret genomgått tillsammans. Nu visar de upp lyckan. 

Trots att Casper Janebrink varit Arvingarnas frontfigur under många år så har mycket ljus varit på Lars “Lasseman” Larsson, 50, den senaste tiden.

Lasseman har de senaste somrarna lånat ut sin stora och numera kända altan för inspelningarna av “Arvingarnas sommar”. Dit har kända svenska artister kommit för att uppträda och göra roliga upptåg tillsammans med Arvingarna och deras vänner på västkusten. 

Lassemans altan såldes

Men trots det stora husets otroliga läge och framgångarna med tv-programmet så valde Lasseman och hustrun Therese, 47, att sälja villan i fjol. 

Istället köpte de en ny villa, även den på västkusten där Lasseman och resten av medlemmarna i Arvingarna är hemmahörande. 

LÄS MER: Lassemans ödesbesked om Arvingarna – orden efter åren med Casper Janebrink: ”I efterhand är…”

Den nya villan ligger endast ett stenkast från den gamla, och Lasseman och Therese har ägnat en stor del av året år att renovera bygget som ska resultera i deras gemensamma dröm – en lyxvilla. 

Bygger ny lyxvilla med hustrun

För att dela med sig av projektet de genomför tillsammans har makarna skapat ett Instagramkonto där de visar upp före- och efterbilder, och nu har de kommit en bra bit på vägen. 

Semestertider för snickare och högsäsong för musiker innebär lite stiltje i byggandet.Vi jobbar på med det vi kan när tillfälle ges. Imorgon blir det murning igen men nu passar vi på att njuta av en skön sommarkväll.”, skriver paret intill ett bildspel. 

Många följare har förstås undrat om det nya huset kommer att ha någon “Lassemans altan”. Svaret är ja. 

På Instagram kan du se bilder på renoveringen och hela projektet som tagit form och börjar nå sitt slut. 

Så fint det blir och vad roligt att makarna gör detta tillsammans. Dela gärna artikeln med fler.

LÄS MER: Lasseman bryter tystnaden – därför umgås inte Arvingarna privat längre