STORT GRATTIS: Hanna Hedlund fyller 47 år – insikten efter tuffa året: ”Aldrig trodde jag…”

Den 24 januari är en glädjefull dag. För då fyller artisten Hanna Hedlund år.

Nu delar hon med sig av insikterna från 2021 och vad hon ser fram emot 2022.

I somras berättade artisterna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck på deras respektive sociala medier att de hade gått skilda vägar, efter över 20 år ihop.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev Hanna då på Instagram och fortsatte:

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”.

I och med skilsmässan var det mycket som förändrades. Inte nog med att hon lämnat ett långt äktenskap bakom sig, hon var nu tvungen att stå på egna ben.

 I podden ”Å andra sidan”, som Hanna har tillsammans med Jessica Wahlgren som hon berättar om livet med barnen varannan vecka.

– Jag har aldrig bott själv i hela mitt liv – förrän nu, säger hon i programmet.

Hon förklarar att hon hela tiden har bott med någon sedan hon flyttade hemifrån.

Stora förändringar i livet

Men det var inte bara skilsmässan från Martin Stenmark som blev en stor förändring för Hanna Hedlund. Pandemin greppade tag om hela världen och i nöjesbranschen, som Hanna Hedlund ju faktiskt jobbar i, ställdes allt in.

I ett inlägg på Instagram från självaste nyår summerar Hanna året som gått och om insikterna hon gjort 2021.

”Jag kom in på Stockholms universitet socionomlinjen, och fick skjuta upp studierna. Jag dansade som aldrig förr och vann personliga segrar som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag klarade av att bo själv och började tycka om det. Jag fick resa. Jag fick börja jobba. Jag fick sluta jobba” , skriver hon i inlägget.

Och med de lärdomarna i bagaget blickar Hanna nu fram mot ett nytt år med nya möjligheter, som det så vackert heter. Och Hanna verkar vara beredd på vad som helst.

”Så come on 2022 jag längtar efter nästa utmaning. Är beredd och bara lite rädd.Tack mina älskade vänner som finns genom allt💜💜💜 tack för er🙏🙏🙏 och allra. Största tacksamhet universum, för mina fantastiska fantastiska barn. 2022 är året då en blir myndig! Och då pratar jag inte om mig.. jag är äldre… typ. Gott Nytt åååår🎉🎉🎉”, skriver hon i inlägget.

Och vi hoppas verkligen att du får det 2022 som du önskar dig. Grattis på födelsedagen Hanna, du är en stjärna.