STORT GRATTIS: Louise Hoffsten fyller 55 år – folkkära artistens nya hälsobesked efter tuffa tiden

Louise Hoffsten

Louise Hoffsten

Det är ingen vanlig dag, utan det är fantastiska Louise Hoffstens födelsedag!

Den folkkära artisten som fyller 55 år, har haft det tufft under de senaste månaderna och berättade nyligen om svåra kampen.

– Får man inte stå på scen som artist så är man död. Det är segt som fan, säger hon till Aftonbladet.

Louise Hoffsten är en av våra mest älskade artister och efter att ha varit med i ”Så mycket bättre” för två år sedan fick allt fler upp ögonen för hennes fantastiska röst och artisteri.

Likt många artister har även Louise kämpat under coronapandemin efter att evenemang ställts in.

Foto: Hanna Franzén / TT / kod 11870

I ett inlägg på Facebook skrev hon om sin stora frustration över coronasituationen.

”Jag är död. Tänk att livet skulle sluta så här? En pandemi som satte stopp för allt det jag levt för. Jag trodde att mitt liv skulle få ett rikt slut men så blev det inte. Det blev ett slut i förnedring. Jag frågar gud om han tycker att jag inte förvaltat hans gåva tillräckligt bra? Är det därför du straffar oss nu? Kanske svaret kommer i nästa liv. Kanske jag hinner släppa ett par låtar till. Spela lite munspel i min friggebod”, skrev hon enligt Aftonbladet.

Beskedet om hälsan

För närmare 25 år sedan diagnostiserades Louise Hoffsten med den kroniska sjukdomen MS vilket innebär att hon är extra hårt ansatt.

Foto: Wikkicommons

Och isoleringen har tagit hårt på henne.

– Jag tillhör en riskgrupp. Det har varit ensamt, jag håller mig borta och isolerad. Men jag är tacksam för att vi har en veranda jag kan sitta på. Hade jag suttit instängd hade jag blivit helt galen, säger hon till Aftonbladet.

Trots den tuffa tiden berättar Louise att hon mår förhållandevis bra.

– Sjukdomen har faktiskt inte påverkats av det här. Det är lugnt på den fronten, det är mer psykiskt. Jag blir deprimerad, men det går upp och ner. Det har naturligtvis varit väldigt jobbigt, säger hon.

Vi hoppas verkligen att du får en riktigt bra födelsedag efter denna tuffa och prövande tid för oss alla. Stort grattis Louise!

Exit mobile version