Succén: Gunde Svan, 56, är klar för Let’s Dance

Det är alltid ett hårt hemlighetsmakeri kring vilka som ska vara med i kommande säsong av Let’s Dance på TV4. Så när det väl avslöjas är förväntningarna höga. En sak är säker, årets upplaga kommer inte att göra någon besviken. Det nya avslöjandet har nämligen redan satt ribban för årets medverkande: Skidlegendaren Gunde Svan.

Snart är det dags för en ny säsong av Let’s Dance, och trots att bara två namn på deltagarna offentliggjorts så ser det ut som att det kommer att bli en succésäsong. Första namnet ut var modellen och före detta Bond-bruden Britt Ekland, och nu går TV4 ut med att Gunde Svan är nästa.
– Jag är långt från min komfortform så det blir spännande, säger Gunde Svan när han gästar Nyhetsmorgon under fredagen, där det hela offentliggjordes.

Foto: Jessica Gow/TT

”En jäkel på att dansa”

Programledaren Steffo Törnqvist talar av egna erfarenheter när han säger att Gunde tydligen ska vara en ”jäkel på att dansa”.
– Ja men det är helt utan kunskap, skrattar Gunde, som säger att han bara dansat på sitt bröllop.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Det här kan ju inte bli annat än bra. Jag ser verkligen fram emot att se härliga Gunde på dansgolvet. Dela gärna om du också gör det.