Foto: Youtube

Susan Boyle träder äntligen fram igen – artistens nya oväntade drag 13 år efter genombrottet

Susan Boyle är tillbaka i rampljuset.
13 år efter stora genombrottet uppfyller världsstjärnan äntligen en härlig personlig dröm.
Här gör hon entré i sin egen favorit-tv-serie.

För över ett decennium sedan ställde hon sig där på scenen i ”Britains Got Talent”, Susan Boyle. Det skulle komma att bli ett av 2000-talets förmodligen mest minnesvärda tv-ögonblick i underhållningsbranschen.

Mobbad, arbetslös och ensam gick den då 48-åriga skottskan upp på scenen för att sjunga i programmet Britain’s Got Talent år 2009. Boyle ställde sig framför juryn, som bland annat då bestod av den beryktade tv- och musikprofilen Simon Cowell, och berättade att hon skulle sjunga en sång.

”I dreamed a dream” från musikalen ”Les Miserables”.

Resten är, som det brukar heta, historia.

Klippet har visats över 200 miljoner gånger på nätet sedan dess …

Den före detta kokerskan vid skolan West Lothian College har i dag hunnit bli 60 år, och är numer en internationell superstjärna.

Samtidigt så hör man inte längre lika mycket från henne, men 2019 gjorde hon comeback i TV då USA fick se hennes stora talang på scen.

LÄS MER: Susan Boyle har rasat i vikt – nya bilderna visar hur hon ser ut i dag

På sistone har Boyle återigen visat upp sin stjärnstatus i rampljuset. Tv-tittarna i Skottland fick nämligen i december se artisten göra ett kort gästspel i såpan ”River city” som produceras av public service-bolaget BBC.

Susan Boyle gör comeback – i brittisk tv-såpa

Här kan man se ett klipp från serien när Boyle medverkade:

I tv-serien, där Boyle medverkade som sig själv, hjälpte stjärnan till att lyfta fram välgörenhet i manuset, skriver The Scottish Sun.

– Jag förinspelade avsnittet för ett par månader sedan och hade en fantastisk tid. Alla var så fina mot mig. Jag är ett stort fan av programmet så jag var väldigt glad över att träffa alla, säger Susan Boyle, uppger The Scottish Sun.

År 2013 fick fansen se Boyle på vita duken i den brittisk-amerikanska dramafilmen ”The Christmas Candle”. Och får man tro Boyle själv återkommer hon gärna framför kameran, i tv-serien ”River city”.

– Jag var inte alls nervös eftersom det inte var live, snarare tvärtom faktiskt. Jag skulle älska att gå tillbaka och göra lite mer, jag måste komma ikapp min gamla kompis Lenny igen, sade Boyle och syftar på en av rollfigurerna i serien, enligt tidningen.

I en intervju med BBC förklarar Boyle att hon alltid varit ett stort fan av programmet och att hon även spelat in det när det visats.

Så trevligt att se Susan Boyle igen! Dela gärna vidare inlägget om du också är imponerad av denna stjärna!

 

Läs mer om...