Suzanne Axells ärliga ord om Karin Granberg – så är relationen bakom kulisserna: ”Karin är väldigt…”

Efter 16 år tillsammans som kollegor lämnade Gunilla Hasselgren ”Fråga doktorn”.

Nu berättar Suzanne Axell om hur relationen är egentligen med nya doktorn Karin Granberg.

Det blev en chock för många tv-tittare när Gunilla Hasselgren lämnade ”Fråga doktorn”.

Efter 16 år var det dags att säga adjö till tittarna och få chansen att dra ner på pendlandet mellan hemmet och studion i Umeå.

– Jag slutar eftersom jag känner att det är dags för en ny fas i livet. Efter 16 år tycker jag att det kan vara ok att lämna över uppdraget till någon eller några andra, sa Gunilla Hasselgren till SVT då.

Gunilla Hasselgren lämmade Fråga doktorn. Foto: Moa Frygell /SVT

Relationen med tidigare läkaren i ”Fråga doktorn”

Tidigare har Suzanne Axell berättat för Nöjeslivet att de tidigare kollegorna har en fortsatt kontakt, trots att de inte längre arbetar tillsammans.

– Vi har fortsatt kontakt. Vi skickar julkort till varandra och hejar på varandra. Hon skickade en grattis hälsning när jag vann ”Alla mot all”, så det var kul, har Suzanne Axell tidigare sagt till Nöjeslivet.

Men sedan drygt ett år tillbaka har hon en ny kollega och läkare vid sin sida, nämligen Karin Granberg.

– Ingen kan ersätta Gunilla. Hon är Fråga doktorn-doktorn. Jag kan bara vara mig själv och efter bästa förmåga bidra med mig som person och i profession, sa Karin Granberg då när hon tillträdde.

Programledaren Susanne Axell får numera sällskap av Karin Granberg i programmet. Foto: Moa Frygell /SVT

Så är Suzanne Axells relation egentligen med Karin Granberg

Nu berättar Suzanne själv om relationen med Karin.

– Hon är en toppentjej. Vi har mycket kontakt privat. Vi tänker mycket lika om olika saker och hon är precis som jag en stor djurvän. När vi har spelat in programmen har vi alltid väldigt jul ihop och vi ser alltid till att ta en fika efteråt, säger Suzanne Axell till Nöjeslivet och tillägger:

– Karin är väldigt lättsam och trevlig, säger hon.

Så skönt att höra att ni har fått en riktig fin vänskap tillsammans. Vad tycker ni om denna duo? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.