Foto: SVT/Fråga doktorn

Suzanne Axells besvikelse – ärliga orden efter kändisfesten: ”Ledsen…”

Under förra veckan hölls årets Kristallengala där diverse tv-priser delas ut för olika svenska framgångsprogram.

Då berättade Suzanne Axell för Svensk dam om en viss besvikelse som hänger över henne efter alla år med ”Fråga doktorn”.

Suzanne Axell var en återkommande och mycket uppskattad del av det populära programmet ”Fråga doktorn” i SVT under nästan två decennium.

Men i början av förra året kom chockbeskedet att hon bestämt sig för att sluta med programsuccén.

”Jag har funderat på detta länge- att sluta leda Fråga Doktorn och bestämde mig i höstas då jag sa upp mig. Jag blev tillfrågad om jag kunde/ville stanna till 1 mars 2021, vilket jag också sa ja till”, skrev hon då i ett mail till Nöjeslivet och fortsatte:

”Jag vill göra lite annat i livet efter dessa 18 år, slippa vara beroende av tåg som inte går och kommunikationer som inte funkar”.

Suzanne Axell Kristallengalan

Under förra veckan befann sig Suzanne på en riktig festlig tillställning med många andra kända profiler, nämligen Kristallengalan på cirkus.

För Svensk dam berättade hon då att det kändes mycket roligt att vara på plats.

– Jättekul och jättehärligt att det får bli fest igen efter corona-åren!, sa hon till tidningen.

Besvikelsen efter alla år

Men i samma intervju berättade Suzanne även om en viss besvikelse som hänger kvar.

Suzanne Axell
Foto: SVT

Under alla år som hon arbetade med ”Fråga doktorn” nominerades nämligen inte programmet en enda gång till Kristallengalan.

– Synd att under 18 år så fick inte ”Fråga doktorn” en nominering ens en gång, det kan jag känna mig lite ledsen över faktiskt, sa hon.