Suzanne Axells stora besvikelse – efter nobben från SVT: ”Lär aldrig få något…”

Det populära tv-programmet ”Skavlan” försvinner från tablån nästa vår och ersätts av en ny talkshow.

Suzanne Axell som tidigare uttryckt sin önskan om att få ett eget program, har gett upp tanken på att hennes dröm ska slå in.

”Nej jag har inte fått någon förfrågan eller förslag överhuvudtaget och lär aldrig få något”, skriver Suzanne Axell i ett mejl till Nöjeslivet.

Sedan 2003 har ”Fråga doktorn” i SVT letts av Suzanne Axell.

I oktober kommer 600 program ha gjorts tillsammans med tv-profilen och trots populariteten hemma i tv-sofforna känner hon inte att hon alltid behandlats så bra som hon förtjänat.

– Jag trivs bra på SVT, men jag kan inte säga att jag har behandlats som en stjärna. Vi är en liten grupp av kvinnor och män som gör programmet. Vi har inte fått någon särskild uppmärksamhet för detta inifrån, sa Suzanne Axell då.

Suzanne Axell
Foto: SVT

Nobbades av SVT efter drömidén

Tidigare i år berättade Suzanne att hon hade hoppats få ett eget program på kanalen och att hon dessutom lagt fram förslag och idér på program, men att hon fått nobben varje gång.

– Jag skulle vilja göra ett eget intervjuprogram innan jag lägger ner. Då skulle jag göra ett porträtt av en person. Tillsammans med en redaktör pitchade jag fram idén men jag fick någon luddig förklaring och sen föll allting mellan stolarna, sa hon då och fortsatte:

– Jag har en bra idé nu och kommer pitcha fram något framöver. Jag kommer inte att ge upp, det är inte min stil.

Men nu tycks det som om det kan ha ändrats.

LÄS MER: Suzanne Axells ärliga ord om Karin Granberg – så är relationen bakom kulisserna: ”Karin är väldigt…”

Besvikelsen efter beskedet

Tidigare i veckan kom SVT med beskedet att Carina Bergfeldt kommer få en egen talkshow då ”Skavlan” kommer försvinna från tablån.

Suzanne Axell berättar att hon är glad för Carinas skull men att hon fortsatt inte fått något gehör för sina idéer på kanalen.

”Kul för Carina!”, skriver hon i ett mejl till Nöjeslivet och fortsätter:

”Nej jag har inte fått någon förfrågan eller förslag överhuvudtaget och lär aldrig få något. Det är jättetrist när ”folk” inte ser en och inte tror på att man kan göra något bra av sina drömmar”, skriver hon.

Suzanne Axell
. Foto: Johanna Norin/Pressbild

Om hennes besvikelse har gjort att hon tänker lämna SVT lämnar hon ett gåtfullt svar om:

”Jag håller alltid alla dörrar öppna”, skriver hon till Nöjeslivet.

Vi håller alla tummar för att du får igenom ditt drömprojekt. Du förtjänar alla hyllningar Suzanne! Nu skickar vi massa kärlek till denna fantastiska programledare.