Tv-profilen Suzanne Sjögren har försvunnit helt från TV4 – nu avslöjar hon vad som hände

Suzanne Sjögren, TV4, Viasat

Foto: Youtube

Vi är nog många tittare som har undrat varför Suzanne Sjögren plötsligt försvann från rutan i TV4.

Nu berättar Suzanne Sjögren själv om vad som hände. Efter mer än 15 år på TV4-sporten så valde Suzanne Sjögren att säga upp sig.

Anledning?

Suzanne hamnade i ”frysboxen”

Suzanne kände att hon förpassats till ”frysboxen” efter att tidigare varit självklar programledare på de stora mästerskapen.

– När barnen var små ville jag inte vara ifrån dem under längre perioder, så jag tackade nej till flera stora mästerskap. Men varje gång man tackar nej, så kommer det in någon annan som gör jobbet minst lika bra, säger Suzanne Sjögren till Expressen och fortsätter:

– Jag tappade mark på jobbet och förstod inte förrän långt senare att konsekvenserna skulle bli så stora. Säkert en typisk kvinnofälla. Till slut satt jag mest hemma i studion och rapporterade om sportevenemang.

Läs mer: Hånet mot Jesper Börjesson – efter triss-incidenten i Nyhetsmorgon

Foto: Wikimedia Commons

Nu mår Suzanne bättre

Suzanne Sjögren berättar även att hon började må dåligt, kroppsligt som psykiskt, av de tidiga morgnarna på TV4. Hon kände att det bara var en tidsfråga innan hon skulle kollapsa, och valde att säga upp sig.

Nu har Suzanne Sjögren gått vidare till Viasat och är återigen ute på fältet – och mår mycket bättre.

– Jag kände att håller jag på så här i ett år till så kommer jag att kollapsa, och går man väl in i väggen så är vägen tillbaka lång, säger Sjögren till Expressen och fortsätter:

– Det är som att jag vaknat upp ur en slags koma. Jag får sova på mornarna, har roliga arbetsuppgifter, orkar träna och har fått tillbaka krafterna.

Läs mer: Därför har Sebastian von Sivers försvunnit från Nyhetsmorgon – nu svarar TV4

Vad skönt att du mår bättre! Dela gärna vidare om du också tycker Suzanne är en duktig programledare!

Exit mobile version