Svenska Hollywoodfruns make hittad död – blev bara 45 år: ”Den bästa pappan någonsin”

Svenska tv-profilen Elena Belles, 34, make Michael Theanne har hittats död.

Han blev bara 45 år.

Elena Belle, känd från TV3-serien ”Svenska Hollywoodfruar”, är i sorg.

Hennes make Michael Theanne har hittat död, skriver Billboard.

Grammy-nominerade Theanne arbetade med många världskända dj:s, bland andra Steve Aoki som gjort flera stora spelningar i Sverige genom åren.

Han blev bara 45 år gammal.

Var ute med hundarna – kollapsade

Belles make var ute på hajk med sina hundar och ska ha varit på väg till familjens hem i Los Angeles då han plötsligt kollapsade.

”Michaels otroligt varma, kärleksfulla och generösa själ påverkade alla runt honom. Vi vet att många av er kommer vara med oss när vi fortsätter bära Michael i våra hjärtan i all framtid. För närvarande ber vår familj om att få hantera den här förödande och plötsliga förlusten privat”, skriver familjen i ett uttalande enligt sajten och meddelar att information om begravning kommer senare.

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre och var med i ”Paradise hotel” 2005. Hon har de senaste åren varit med i TV3-programmet ”Svenska Hollywoodfruar” där även bland andra Maria Montazami och Gunilla Persson medverkar.

Elena Belle skriver om sorgen i ett känslosamt inlägg på Instagram.

”Michael, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig”, skriver Elena Belle.

Inlägget har i skrivande stund fått mängder med kondoleanser, bland andra från kollegorna och tv-vännerna Åsa Vesterlund och Malin Gramer.

Elena fortsätter:

”Men en sak jag lovar dig är att jag kommer låta Luna veta hur fantastisk du var och hur mycket du älskade henne och mig. Jag är för evigt tacksam för den tid vi hade tillsammans och kommer vårda de vackra minnen vi hade. Vi möts på andra sidan en dag min älskade”.

Vila i frid, Michael.