Sylvester Stallone är 22 år äldre än frun Jennifer – håll i hatten när du får se hur stjärnans kärlek ser ut nu

Actionskådisen Sylvester Stallones kärleksliv har varit turbulent och bevakats flitigt av pressen.

Men 1997 gifte han sig med den 22 år yngre kärleken Jennifer Flavin och de kilar stadigt än idag.

Så här lever paret idag.

Michael Sylvester Stallone Gardenzio föddes den 6 juli 1946 i slumområdet Hells Kitchen, i New York.

Sylvester tillbringade däremot sin barndom i Washington, med sin familj. Han gick sedan på universitetet i Florida innan han flyttade tillbaka till New York.

Under tidigt 1970-tal, slet Sylvester hårt för att kunna försörja sig. Efter att sova i tre veckor vid en bussterminal, tackade han ja till att vara med i en mjuk porrfilm.

Flera år senare vann han internationell berömmelse som stjärnan och författare till Rocky. Filmen, som gjordes på en extremt liten budget, blev en enorm hit. Det var den mest inkomstbringande filmen 1976 och den vann även tre Oscars.

Efter framgången med Rocky, fortsatte Sylvester Stallone Sylvester att skriva fyra uppföljare som handlande om boxningshjälten.

Bevakas av skvallerpressen

Sylvesters kärleks- och privatliv har bevakats av skvallerpressen i decennier.

Han fick fem barn under tre äktenskap men hans äldste son, Sage, som han fick tillsammans med skådespelerskan Sasha Czack, avled 2012.

Förståeligt nog lämnades hans föräldrar ”förkrossade” när nyheten om hans bortgång bröt ut och ”Rocky”-stjärnan berättade om sorgen i ett uttalande.

”När en förälder förlorar ett barn finns det ingen större smärta. Därför bönfaller jag folk att respektera min begåvade sons minne och känna medlidande för hans kärleksfulla mamma Sasha. Denna plågsamma förlust kommer att kännas för resten av våra liv. Sage var vårt första barn och centrum i vårt universum och jag ber alla ödmjukt att hålla min sons minne och själ i fred”, sa han enligt Metro.

LÄS MER: Sylvester Stallone krossades av tragedin – sonen Sages bortgång skakade familjen

"Non c'è dolore più grande per un genitore che perdere un figlio. Sage era un ragazzo pieno di vita, non era una persona…

Posted by La vita è on Tuesday, October 26, 2021

Gifte om sig med Brigitte Nielsen

Efter äktenskapet med Sasha Czack gifte Sylvester om sig med den danska skådespelaren och fotmodellen Brigitte Nielsen. Paret var gifta i två år mellan 1985 och 1987 men idag kan han inte förstå hur han kunnat gifta sig med den kontroversiella blondinen.

I ett uttalande till Band Showbiz ska han ha sagt att han ångrar äktenskapet. Och även hans nuvarande fru Jennifer, ska ha ifrågasatt parets relation.

– Jennifer som naturligtvis frågade ”Vad tänkte du på?”. Jag sa ”Det gjorde jag inte. Jag har insett att kärlek är en tillfällig form av sinnesförvirring”, säger han till Bang Showbiz.

Sylvester Stallones affärer

Den 22 år yngre fotomodellen Jennifer Flavin och Sylvester Stallone träffades på en restaurang i Beverly Hills 1988. Vid den tidpunkten var Sylvester Stallone omkring 45 och Jennifer 23 år.

De två föll pladask för varandra och blev tillsammans på studs, men efter 6 år tillsammans gick paret skilda vägar.

Enligt celebrity nine ska Sylvester dumpat Jennier med ett sex sidor långt handskrivet brev som levererades via FedEx. Flavin har beskrivit brevet som ”slarvigt”.

Men i det stod det klart att Rambo-stjärnan haft en affär med supermodellen Janice Dickinson, och som födde en dotter 1994, en dotter Stallone trodde var hans egen.

Men DNA-tester visade att Stallone inte var fadern och när han och Janice gick skilda vägar återförenades han med Jennifer.

Att Stallone hade affärer med andra kvinnor var Jennifer väl medveten om.

”Jag är inte naiv för vad som kan hända när jag inte är i närheten – han är en 45-årig man – jag kan inte ändra hur han är”, ska Jennifer har kommenterat enligt Celebrity nine.

”Ändå är han inte otrogen alla dagar i veckan. Vi tillbringar fem av sju nätter tillsammans, så jag vet inte var han skulle hitta tiden,” ska hon ha sagt.

Gift med Jennifer Flavin

Redan året efter, 1997, gifte sig paret på The Dorchester Hotel i London och har sedan dess vandrat sida vid sida genom livet.

Sylvester delar flitigt med sig av bilder på familjen i sociala medier och när paret firade bröllopsdag var han inte sen med en kärleksförklaring.

”Det är vår 24-åriga bröllopsdag!!! Tiden flyger iväg men jag har ett välsignat liv tack vare min fru och min familj”, skrev han på Instagram då.

Jennifer svarade:

”De bästa 24 åren, jag älskar dig och vår underbara familj så mycket”.

Sylvester Stallones barn

Idag verkar paret lyckligare än någonsin. Och tillsammans har de tre döttrar, Sophia, 24, Sistine, 23, och Scarlet, 19.

Även dem visar han upp i sociala medier. Och av bilderna att döma har de alla en tight relation.

Här i en video från TikTok syns de dansa tillsammans.

Och även om Jennifer och Sylvester har haft sina karriärer på varsitt håll har paret synts till i flera tv-produktioner tillsammans genom åren. Bland annat i Rocky V.

Vi önskar Sylvester och Jennifer allt gott. Länge leve kärleken.