Tareq Taylors 19 år yngre kärlek talar ut – ärliga orden om prövningen i förhållandet

Tareq Taylor bekräftade för en kort tid sedan relationen mellan honom och kärleken Sofia “PT-Fia” Ståhl.  

Men paret bor på två olika ställen i Sverige. Distansförhållandet kräver sitt och på Instagram öppnar Sofia upp sig om hennes och Tareqs relation. 

Tidigare i år gick stjärnkocken Tareq Taylor ut med sin stora kärlek för Sofia “PT-Fia” Ståhl.

Det var i en intervju med Aftonbladet som han berättade att han var kär och förklarade det bästa med Sofia.

– Att hon är så mycket Sofia. Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, sa han då. 

STOCKHOLM 20191210 Tareq Taylor under en pressträff för Stjärnorna på slottet. Foto: Stina Stjernkvist / TT
Foto: Stina Stjernkvist / TT

Och deras nyfunna kärlek visade sig verkligen vara bubblig och pirrig, när Sofia var med i ett poddavsnitt av Ofiltrerat sa hon fnissande att:

– Det är så bisarrt. Han har någon slags effekt på en, det får man ju säga, så att jag blir dum i huvudet. Han är så jävla fin den där människan. Fyfan alltså, sexig är han också.

Läs mer: Tareq Taylors stora lycka – bekräftar nya kärleken: ”Det är klart jag är kär”

Kraven på ett distansförhållande

Men än så länge bor de isär. Hon i Stockholm och han i Malmö.

I vanlig ordning kräver ett distansförhållande mycket omtanke och på Instagram talade Sofia Ståhl ut om parets relation under en frågestund.

En av frågorna handlade om på vilket sätt paret hanterar att vara i en distansrelation och Sofia Ståhl svarade öppet:

”Kommunikation och tillit.”

”Att våga prata om allt, även om det obekväma och bjuda in varandra i känslor och perspektiv. Att vara lösningsorienterad och kreativ i hur och var man ses nästa gång. Vi planerar långt i förväg och har flexibla jobb som hjälper till. Facetime, röstmeddelanden och samtal pågår non stop vilket gör att vi ständigt är närvarande och nära även när vi är geografiskt isär. Också viktigt att göra kul saker ihop, exempelvis dejter på distans och digitalt”, skrev hon i en Instagramstory, enligt Femina.

Det nya bygget i Malmö

På fredagsmorgonen svarade Sofia även på frågan om en TV-studio som hon och Tareq bygger i Malmö.

”Vi är fyra personer (Tareq, Pontus, Andreas och jag) som gör projektet tillsammans. Det är en studio som vi renoverat i snart ett år och parallellt har vi två andra projekt som växer fram. När studion står klar i höst kommer det att vara en TV/film/foto/live-studio som vi delvis ska hyra ut och delvis använda till egna produktioner och projekt. Vi berättar allt när det närmar sig”, skriver hon på sin blogg.

Vilka spännande projekt som de ska ägna sig åt i studion och vad nästa steg i deras relation blir återstår att se.

Så himla kloka ord av Sofia gällande att vara närvarande och öppna i en relation. Vi önskar er all lycka till i framtiden!