Tilde de Paula Ebys nya framtidsbesked i TV4 – berättar om avgörande beslutet

Tittarna får hålla till tåls.

Nu avslöjar Tilde de Paula Eby framtidsbeskedet för TV4:s tittarfavorit.

I finalsändningen av ”Let’s dance” för några veckor sen gick programledaren Tilde de Paula Eby, 47, ut och förklarade att hon skulle sluta i dansprogrammet. Tillsammans med David Hellenius hade hon tagit beslutet att sluta efter säsongen, meddelade duon då.

Nu kommer Tilde med ett annat besked om sin framtid i tv-rutan.

https://www.instagram.com/p/CA5X3CzlMdl/

I januari 2019 började Tilde som programledare för sitt nya program ”Efter fem”. Sedan dess har programmet lockat massor av nyhetstörstiga tittare till aktualitetsprogrammet som sänds på vardagar klockan 17 i TV4.

Nu meddelar Tilde att det är dags för programmet att ta en sommarpaus.

Tildes besked om ”Efter fems” framtid i TV4

I inledningen av tisdagens avsnitt (9/6) av ”Efter fem” förklarade programledaren att denna veckan blir den sista innan uppehållet.

– Varmt välkomna till ”Efter fem”, denna tisdag. Lite av en avslutningsvecka får man väl ändå säga, både förr oss här på ”Efter fem” som gör vår sista vecka innan sommaruppehållet. Och för många skolbarn som har avslutning i dag, säger Tilde de Paula Eby i sändningen. 

Även om Tilde berättade om detta för tv-tittarna på tisdagen, så avslöjades det redan dagen innan. På ”Efter fems” Instagram förklarade Tilde tillsammans med parhästen Axel Pileby att de går på sommarlov.

– Det ska bli härligt, men ännu härligare är att programmet är tillbaka sen i augusti, säger Axel i klippet som man kan se här nedan.

Vi önskar Tilde, Axel och de andra en skön sommar!

Dela gärna vidare om du också vill önska ”Efter fem”-gänget ett skönt sommaruppehåll!