Tilde de Paulas besked om sin hälsa – ber om ursäkt till tittarna

Foto: Youtube

Tilde fick toppbetyg efter Kristallen

Tilde de Paula verkade ändå nöjd med galan, trots att hon alltså snuvades på priset årets kvinnliga programledare som hon ju vunnit flera gånger tidigare.

– Jag vill tacka alla som röstade och som skickat meddelanden och kärlek! Ni gör mig lycklig! skrev Tilde efteråt och passade också på att tacka sina stylister i samband med galan, där Tilde fick toppbetyg för sin utstyrsel!

Tilde ber om ursäkt till tittarna – och får husmorstips

Men nu är galasäsongen över för den här gången och det är dags för vardag igen i Nyhetsmorgon. Då passade Tilde på att be om ursäkt på förhand till tittarna. Anledningen är att hon är ”dunderförkyld”.

– Jag ber i förväg om ursäkt för min rossliga hals – dunderförkylningen vill inte riktigt släppa taget! skrev Tilde på Instagram inför söndagens sändning av Nyhetsmorgon.

Samtidigt passar flera tittare på att skicka krya-på-dig-hälsningar till programledaren. Många skriver också ut sina egna husmorstips för att klara en förkylning.

– Den bästa kuren för det är: Koka upp vatten & häll vattnet i en mugg. Pressa i 1st Citron, 3st vitlöksklyftor, riv i en liten bit ingefära & honung efter smak. Drick det så varmt du kan innan sängdax så ska du se att du mår bättre dagen efter. Krya på dig, skriver exempelvis en tittare i kommentarerna.

Har du några egna husmorstips mot förkylning? Dela i så fall gärna med dig av dem i kommentarerna! 

Exit mobile version