Tilde de Paulas nya besked om framtiden: ”Det kommer inte att hända”

Tilde de Paula Eby är inte bara en av våra favoriter när det kommer till morgon-tv.

Men hon är också programledare i rutan när det kommer till fredagskvällar – och då handlar det förstås om Let’s dance. Snart är Tilde tillbaka för en tredje omgång tillsammans med David Hellenius, som förövrigt varit med sedan starten 2006.

Samtidigt ger Tilde nu ett nytt besked i en stor intervju med Svensk damtidning – om framtiden.

Det är så här vi är vana vid att se Tilde. Vecka ut och vecka in sänder hon och kollegorna direkt från TV4-huset – så att vi tittare ska kunna få den bästa starten vi kan få morgonkvisten.

Detta har gjort Tilde, som vunnit Kristallen för Bästa kvinnliga programledare flera gånger, till en populär profil i kanalen.

Men Nyhetsmorgon är inte det enda Tilde hinner med i rutan.

Hon är även en av två programledare i Let’s dance. Den andra är så klart vännen och kollegan David Hellenius – Mr Let’s Dance vid sidan av Tony Irving!

Om Tilde någon gång själv kommer ställa upp i danstävlingen? Nej, räkna inte med det. Nu kommer hon med ett nytt besked i en intervju.

– Nej, det kommer inte att hända – även om jag redan fått frågan massor av gånger. De tävlande är ju med för att de är väldigt duktiga på något speciellt, och det är inte jag, säger Tilde de Paula till Svensk dam.

– Jag är alldeles för feg för det.

Tilde förklarar också att när hon fick frågan förra året om hon ville börja leda Let’s dance, ja då samlade hon familjen därhemma för ett litet ”familjeråd”. Hon ville höra vad de tyckte om saken – att mamma skulle vara borta för direktsändningar även på fredagskvällar.

– Men jag har en sån underbar familj, alla är snälla och lojala och backar mig i allt, så de sa bara: ”Det är klart du ska göra det!”

Men det blir alltså inget tävlande själv för Tilde!

Härliga David och Tilde! Vi ser fram emot en ny säsong med er vid rodret. Dela gärna vidare om du håller med.