Tilde de Paulas vrede – efter beskedet i Nyhetsmorgon: ”Ofattbart och oacceptabelt”

Tilde de Paula Eby och David Hellenius slog igenom i tv-rutan ungefär samtidigt. De började sina TV4-karriärer i programmet ”Fredagspuls” och sedan dess har de blivit folkkära profiler i kanalen bland annat genom program som Nyhetsmorgon och Let’s dance.

Nu har den tionde säsongen av Hellenius populära studioprogram ”Hellenius Hörna” börjat visas och bland gästerna i helgens avsnitt fanns reality- och bloggprofilen Bianca Ingrosso, aktuell i serien ”Wahlgrens värld” med bland annat mamma Pernilla Wahlgren.

Eftersom Bianca har många följare på sociala medier får hon också många kommentarer när hon lägger upp saker. Det berättade hon om när hon gästade ”Hörnan” – och att hon också får ta emot mycket hat.

– Jag lägger väldigt stor press på att alla ska tycka om mig och det är väldigt svårt när jag säger alltid vad jag tycker. Antingen gillar man mig eller så spyr man på mig och jag har väldigt svårt att ta att folk spyr på mig, säger Bianca i Hellenius hörna uppger Hänt.

Hon berättar också att det till ”99,8 procent” är kvinnor som skriver hatiska kommentarer.

Detta får Tilde de Paula att rasa.

När David Hellenius gästade Nyhetsmorgon under helgen för att prata om detta blev Tilde till synes förbannad.

Tilde ilsknar till

I tv-studion kunde man se hur programledaren ilsknade till.

– Det där har jag läst om. Jag förstår inte varför det måste hänga ihop. En ung tjej som syns och tar plats – så måste det komma en massa hat på det, säger Tilde i Nyhetsmorgon.

Hon konstaterar också att det är…:

– Ofattbart, och helt oacceptabelt.

Jag håller med Tilde. Vi måste vara snälla mot varandra, även på internet. Dela gärna vidare om du också vill se ett mer civiliserat samtalsklimat i kommentarerna på nätet! 

Foto ovan: TV4/Youtube